Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valami nem stimmel?! (Többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami nem stimmel?! (Többi lent)

Figyelt kérdés

Gracial fogamzásgátlót szedek már 3 éve. Eddig semmi baj nem volt vele. Ebben a hónapban viszont a hatodik szem bevétele után bevéreztem és rendesen megjött. Ezután elmúlt(a gyógyszert nem szakítottam meg ez alatt sem), azonban mikor rendesen meg kellett volna jönnie szintén megjött rendesen 4 napig tartott és azóta is becsételő, barnás vérzésem van. (ez kb 10 napja megy így mensi 4nap becsételő 6 napja).

Az új adag gyógyszert elkezdtem szedni azt hittem hogy attól elmúlik de változás nem történt.

Mit tegyek? Az a baj, hogy a dokim ápr. 12-ig nem dolgozik.

Várom válaszaitokat!

2010. márc. 29. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:
kéérlek.. ne itt várj választ ilyen komoly kérdésben. menj el orvoshoz. ő tud segiteni.
2010. márc. 29. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
amig nem megy vissza dolgozni, addig várj, szedd tovább a tabit, de esetleg használjatok ovszert, lehet, h már nem hat olyan jol a tabi, ahogy kellene. de itt is megkérdezhetsz nőgyógyászokat. www. orvostudakozo. hu
2010. márc. 29. 14:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket!

Az orvosom mindenképpen felkeresem és köszönöm a honlapcímet is!

2010. márc. 29. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!