Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudtok jó szexpartner kereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ati1129 kérdése:

Tudtok jó szexpartner kereső oldalt?

Figyelt kérdés
Mondanátok szexpartner kereső oldalakat? (nem rosszlányok meg ilyenek, mert nem fizetős lányhoz akarok menni) A szexrandihoz hasonló oldalak érdekelnének, csak ott meg VIP-nek kell lenned hogy üzenetet írj lányoknak :(

2016. okt. 5. 12:27
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Igen, azt kifelejtetted, hogy ingyen akarsz mindent. A lányokat is, az oldalt is... Aztán ha összejönne véletlen, megkérnéd a lányt, hogy menjen hozzád, vagy utazásra is sajnálod majd a pénzt? Öreg, a pina sosem volt ingyen, már az őskorban sem.
2016. okt. 5. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
A szexrandi az egy kamu oldal. Pont az ilyeneknek való, akiknek fogalmuk sincs a randizásról/dugásról.
2016. okt. 5. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
#2: ránéztem én is kíváncsiságból. Elég volt 2 hirdetést megnézni, hogy megbizonyosodjak az igazadról.
2016. okt. 5. 13:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Jajj ne most mér bántotok :( A 2-esen jót nevettem, úgy ír mintha bármit is tudna rólam, jó volt :D
2016. okt. 5. 13:39
 5/10 anonim ***** válasza:

A kettesnek igaza van, az tényleg kamu oldal, hogy pénzt húzzanak le. Te el tudsz képzelni egy lányt aki ilyen helyre regisztrálna?

Szerintem a legkönnyebben normális lányt olyan helyeken szedhetsz fel, mint pl itt a Gyakori ha már online keresel. Egyszerűen írogass lányoknak akik kérdéseket tesznek fel (és talán nem a szexuális kategóriában)

Ha tényleges szexpartnert keresel akkor ilyen goldengate szerűt javaslok, persze számíthatsz arra, hogy millió pasi van rajta és kevés lány/pár aki keres, szóval valahogy ki kell tűnnöd a sorból (pl rendes adatlap, fotók és legyél értelmes, akkor már a 80%át lepipálod)

2016. okt. 5. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Szexpartner keresőn normálisabban kinéző csajok vagy szimplán prostik vagy támogatást keresők... azaz prostik.

A szexrandi.hu a randivonal.hu szexpartnerkereső változata. Nem lehúzósabb, mint a normál, ugyanaz a havi előfizetése, nincs üzenetenkénti külön díj. Van olyan haverom, aki itt keresett anyagilag megszorult 20-as jó csajokat, akiket havonta 200-300 ezerrel szponzorált.

2016. okt. 5. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy ingyen nem fogsz találni csakt szexre! Az olyan oldalokon ahol elvileg nem pénzért szexelnek a csajok,ők is a pénzre mennek! Az lehet hogy maga a szexért nem kérnek pénzt! Viszont a legtöbb írja hogy nem megy egyből az ágyba, hanem előtte vidd el ebédelni stb. Undorító mind! Csak a lehúzásra mennek!Pénzéhes ribik!
2016. okt. 5. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Az nem szokott megfordulni a fejedben, hogy esetleg csajozni kéne?
2016. okt. 6. 14:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem sajna túl sokat edzek nincs időm ilyenekre :(
2016. okt. 6. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Azert vannak kivetelek...

En szexrandin vagyok fent, ingyen de csak oral

2016. okt. 7. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!