Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, büntetnétek így egy férfit?
Kikötözni a férfit egy ágyhoz, és úgy tartani 8 órán keresztül fogságban, egy nap reggeltől kora estig.
Reggel kezdődne a játék, kikötöznétek, felizgatnátok, kinyalatnátok vele magatokat, aztán faképnél hagynátok úgy ahogy van, kielégítetlenül, álló farokkal.
Mielőtt magára hagyjátok, a száját kitömhetitek a nedves bugyitokkal, aztán ragtapasszal leragasztanátok, hogy egy szót se tudjon szólni, egy szemfedővel pedig elérhetitek, hogy ne is lásson semmit.
Ilyen állapotban magára hagynátok akár órákra is (a közelben lennétek, arra az esetre, ha valami baj történne)
Lenne ideje magába merülni, gondolkozni, pihenni. Hosszabb ideig azonban nem pihenhetne, mert kiszámíthatatlan időközökben újra elkezdenétek a "kínzását".
A férfi teljes bizonytalanságban lenne, sosem tudná, mikor kerül le a szemfedő, mikor izgatjátok fel megint, és mikor húzzátok ki a bugyit a szájából, hogy kinyalassátok vele magatokat. Valahányszor meguntátok a kínzását, vagy elélveztetek a nyelvétől, megy vissza a bugyitok a szájába, és elsötétedik előtte a világ, mert ráadjátok a szemfedőt is.
Az egész játék alatt ki lenne nektek szolgáltatva a férfi, és csak annyiszor látna napvilágot, amíg kínozzátok. A szája is csak addig lenne szabad, amíg nyalhat vele.
Nap végére elengednétek, a folytatást pedig rátok bízom ;)
Bejönne ez a játék a nőknek?
Vagy inkább fordított helyzetben tetszene, ha a férfi tartana benneteket ilyen kiszolgáltatott helyzetben, kielégítetlenül, izgalmi állapotban?
Na igen. 5 perc után elélvezne.
22/L
ma 23:26
Az is benne van a pakliban... de csak jól járhatsz ezzel mert ha 5 perc alatt elsül tőled akkor 1. Valamit nagyon tudsz 2. Borzasztóan kíván téged
Vagy ha esetleg 10 percnél tovább ne bírja akkor az neked is jó már :D szóval ebből csak jól jöhetsz ki
Nekem tetszik, bár én "szüzike" vagyok, ahogy az első mondta.
De már gyakran gondoltam arra, hogy a leendőbeli páromat úgy büntetném, hogy nem hagynám őt elmenni, de jól felizgatnám.
Kegyetlen dolog, de szerintem szexi :D előtte masztizni, úgy, hogy nem szexelhetünk... hihi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!