Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/ferfiak. Titeket mennyire zavarna ez?
Sziasztok!
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, de lassan egy éve ismerem. Ő az első barátom, igy én eleg tapasztalatlanul kerultem bele ebbe a szituációba. Nagyon szeretem a barátom, még szűz vagyok, de szeretnék lefeküdni vele. Nagyon türelmes, sosem el vissza a helyzetével, es nem erőltet semmit. Mondjuk azt mondta, hogy hiányzik neki a szex (voltak mar kapcsolatai, ő 24 éves, én 18) de nem szeretne azzal elrontani a kapcsolatunkat, hogy elkapkodunk valamit. Sőt néha mar o mondta, hogy vegyek vissza egy kicsit. :) Maximálisan megbizom benne, ezzel nincs is baj. Az egyetlen ami zavar, hogy elég erdekes a nemiszervem felépítése. A kisajkaim nagyok, és hát őszintén szólva nem egy esztétikus látvány. Nagyon kellemetlenül érzem magam miatta, és így emiatt nem is merek lefeküdni a barátommal, mert félek, hogy mit szólna. Most valami plasztikai muteten gondolkodom, mert én így nem tudok önmagam lenni vagy hogy is fogalmazzak. De mégis titeket ez mennyire zabarna?
ez legyen a legnagyobb problémád!
hidd el semmi gond ezzel.
csöppet se zavarjon!
a barátodnak igy is tetszeni fogsz.
Nekem is ilyen és amikor azt mondtam a barátomnak, hogy ezzel bajom van, kiröhögött. Hidd el, hogy baromira nem fogja érdekelni a te barátodat sem :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!