Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/ferfiak. Titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/ferfiak. Titeket mennyire zavarna ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, de lassan egy éve ismerem. Ő az első barátom, igy én eleg tapasztalatlanul kerultem bele ebbe a szituációba. Nagyon szeretem a barátom, még szűz vagyok, de szeretnék lefeküdni vele. Nagyon türelmes, sosem el vissza a helyzetével, es nem erőltet semmit. Mondjuk azt mondta, hogy hiányzik neki a szex (voltak mar kapcsolatai, ő 24 éves, én 18) de nem szeretne azzal elrontani a kapcsolatunkat, hogy elkapkodunk valamit. Sőt néha mar o mondta, hogy vegyek vissza egy kicsit. :) Maximálisan megbizom benne, ezzel nincs is baj. Az egyetlen ami zavar, hogy elég erdekes a nemiszervem felépítése. A kisajkaim nagyok, és hát őszintén szólva nem egy esztétikus látvány. Nagyon kellemetlenül érzem magam miatta, és így emiatt nem is merek lefeküdni a barátommal, mert félek, hogy mit szólna. Most valami plasztikai muteten gondolkodom, mert én így nem tudok önmagam lenni vagy hogy is fogalmazzak. De mégis titeket ez mennyire zabarna?

2016. okt. 4. 19:31
1 2
 1/14 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
2016. okt. 4. 19:33
 2/14 anonim ***** válasza:
pont semmennyire.
2016. okt. 4. 19:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Bolond vagy semmi baj nincs a punciddal látatlanban is megmondom ne legyèl buta
2016. okt. 4. 19:35
 4/14 anonim ***** válasza:

ez legyen a legnagyobb problémád!

hidd el semmi gond ezzel.

csöppet se zavarjon!

a barátodnak igy is tetszeni fogsz.

2016. okt. 4. 19:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Semennyire se zavarna :) Biztos szép :)
2016. okt. 4. 19:37
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj, meg amúgy is egyszer le kell vetkőzni. Úgysem kerülöd el. :D
2016. okt. 4. 19:38
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen és amikor azt mondtam a barátomnak, hogy ezzel bajom van, kiröhögött. Hidd el, hogy baromira nem fogja érdekelni a te barátodat sem :)

18/L

2016. okt. 4. 19:39
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
Már egy jó pár lánynak le írtam, nincs csúnya punci csak ápolatlan-elhanyagolt-vagy beteg. Az ajkak mérete nem számít csepelt sem a saláta punci is lehet olyan szép mint a babapunci.
2016. okt. 4. 19:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Hallgass a 8-asra, mert jól beszél! 21/F
2016. okt. 4. 19:46
 10/14 csontos13 válasza:
Engem személy szerint nem zavarna,sőt! Imádom az ilyen puncit. Bárcsak a páromé is ilyen lenne.....
2016. okt. 4. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!