Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ébredt már föl egy idegen mellett egy átbulizott este után?
Figyelt kérdés
Velem pont ez történt... Semmire se emlékszem,még a nevére sem,ellenben ő emlékszik mindenre...2016. okt. 3. 21:14
2/9 anonim válasza:
tudtam kit viszek haza.. az lepett meg h reggel is akkorát dugtunk mint este
3/9 anonim válasza:
Igen, de nem volt teljesen idegen, az éjjel azért beszéltünk vagy 2 mondatot mikor felszedtem:D Emlékeztem is mindenre ahogy ő is, csak a neve nem ugrott be :/
4/9 anonim válasza:
Emlékeztem mindenre. Pedig jobb lett volna, ha nem emlékeztem volna semmire...😩😩😩
6/9 anonim válasza:
Igen. Kb. 150 cm magas volt, aránytalanul nagy fejekkel, mélyfekete, mandula szemekkel, vézna, szürkés testtel, kezén, lábán ha ujja volt. Orra, füle nem volt, csak rések a helyén. Valamiféle gondolatátvitellel kommunikált.
7/9 anonim válasza:
Kicsit túloztam, csak egy feje volt.
9/9 anonim válasza:
Sosem tudtam annyit inni, hogy ne jussak haza egyedül. Nem szokásom ennyire roncsolni az agysejtjeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!