Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nott egy pattanas a peniszemre ott a makk also reszenel a kulso borre es mar 2 hete kinyomtam de nem tunt el csak ujratermelodott benne az a trutyi, ellehet ezt valahogy tuntetni? Valaki segitseg kerem.
Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 14:51
1/6 anonim válasza:
Parasztlány jót nevettem ez jó volt. Kedves kérdező valószínűleg nem takarítottad ki rendesen.. Kezeld tonikkal meg pattanásra való kencével. De ha borotválod és nem szoktad le kezelni arc szesszel akkor előfodulhat hogy be gyullad a szörtüsző. Mindig fertőtlenítsd le. 22 L
2/6 anonim válasza:
Biztos hogy pattanás?
Én ennyi alapján amit leírtál, még nemi betegséget is el tudok képzelni.
3/6 anonim válasza:
Vagy csak szimplán egy faggyú mirigy.
4/6 anonim válasza:
Herpesz vagy más nemi betegség lesz. A makk környékén nincs olyan faggyúmirigy, vagy szőrtüsző, amiből pattanás lehetne.
A pattanás ott lesz, ahol eltömődik a pórus, felgyűlik a zsír és begyullad.
A makkon ilyen NINCS!!
5/6 A kérdező kommentje:
Nem a makkon hanem a makk reszenel a kulso boron kivul a felhuzhato boron van az a pattanas szeru izi
2016. okt. 3. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!