Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jobb ha mindig a makk mögött tartom a fitymát?
Figyelt kérdés
Haverom szerint sokkal egészségesebb, és minden téren jobb2016. szept. 5. 13:01
1/6 anonim válasza:
Igaza van. Eleinte mondjuk kényelmetlen... De kissé érzéketlenné teszi a makkot, vagyis majd tovább fogod bírni; s mivel a fityma nem fedi, sokkal higiénikusabb. Nemhiába, nem csak a kultúra miatt metélik körül a férfiakat a keleti országokban, egészségügyi oka is van
20/F
2/6 anonim válasza:
Nincs különbség szerintem. A földön élő férfiak nagy része nincs körülmetélve, még is boldogan és egészségesen él. Ha szépen tisztán van tartva, semmiféle hátrányod nem származhat belőle. És gondolj csak bele, hogy így születtél, ami nem véletlen. Ha annyira nagy baj lenne, alapból így születne mindenki.
3/6 anonim válasza:
Aki rendesen tisztálkodik, annál nincsenek higiéniai gondok... nem véletlenül azzal együtt kaptad, amúgy a legtöbben szerintem csak ezzel próbálják meg elnyújtani a szex idejét, hogy picit érzéketlenebb lesz aztán tovább bírják
4/6 anonim válasza:
nekem születésemtől olyan keskeny és laza fitymám, hogy még lankadtan se képes befedni teljesen a makkom.
eleinte nem is értettem mi ez a fitymaprobléma, nem szoktam másokét nézegetni, azt hittem h a fitymaszűkületeseken kívül mindenkié olyan mint az enyém :D porbóban meg ilyen nem tünt fel
viszont alapból nagyon sokáig bírom, gondolom ez az oka
6/6 anonim válasza:
Hülyeség
Nem véletlenül nem tűnt el az evolúció során. Funkciója van, bár hasonlóan a mandulahoz, lehet nélküle elni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!