Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna, ha a barátotok szex közben cigizne?
A barátom elég sokat cigizik, napi 1 dobozt elszív, a szexet nem bírja ki cigi nélkül, ezért rászokott gyújtani, de én nem cigizem, ezért zavar. Nem akarom megbántani, mert nagyon szeretem, de ezen valahogy változtatni kellene, mert ez így nagyon nem jó....:/
Nektek van valami tippetek?
Am 2 éve vagyunk együtt, kb 2 hónapja kezdett szex közben is cigizni. Többször mondtam neki hogy szokjon le, de azt mondja hogy szeret cigizni, stb....
Ő 22 éves, 13 éves kora óta cigizik:/
Én 21 éves vagyok
Üdv.,
21L
Ez nem teljesen normális dolog!
Én napi két dobozzal szívok, vagyis én tényleg függő vagyok! De eszembe nem jutna szex közben rágyújtani!!!
Ne haragudj, de ez oltári nagy parasztság! Pláne úgy, hogy te még csak nem is dohányzol!
jó hogy nem kezd rá kávézni is közben...
Komolyan nem értem, hogy hogy lehet, hogy ilyen alakoknak is még van barátnőjük.
Persze akik nem tennék meg ezt sosem...azokkal senki nem foglalkozik... ha meg erre felhívja a figyelmet akkor jön a felháborodás...
Egyszerűen az a baj kérdező, hogy nem jól választottál.
Gondolom valami diszpötsöt választottál, aki már 13éves kora óta játssza a nagymenőt de esze egy csepse.
Ha kevésbé lennél felszínes, akkor olyan barátod lenne aki jobban tisztel téged.
Azt hiszed ha savazod a gyereket akkor a kérdező a rendelkezésedre bocsátja a punciját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!