Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, ki vette már el egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ki vette már el egy lány szüzességét? Milyen volt?

Figyelt kérdés

Mi járt a fejetekben? JÓ/rossz egy szűz lánnyal lenni?

Privátot is írhattok.

2016. okt. 2. 06:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó volt. Persze tudni kell előre, hogy szűz, és ennek megfelelően tenni mindent. Érdekesebb volt szerintem, és aranyos volt a kis szégyenlőssége, és ahogy vágyott a dologra.
2016. okt. 2. 06:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Több lányét.is. Nagyon jó
2016. okt. 2. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Legjobb😅 persze óvatosnak kell lenni
2016. okt. 2. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:
12%

Macerás, nyafog a lány közben, figyelni kell, vissza tartani magam... Még jó hogy csajonként 1 ilyen lehet csak.

Én szeretek vad lenni, és a kemény dugást. Jó, a gyengéd szeretkezést is, de a szűztelenítést pont nem.

2016. okt. 2. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Jó volt!

Nagy felelősség mert kihatással van az egész életére, a nemi életére!

2016. okt. 2. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Én már vettem el. Multiorgazmusa volt élete első behatolásánál. Azért tudok valamit nem skacok?
2016. okt. 2. 13:09
 7/7 János Gilján ***** válasza:
73%

Én elég sok szüzességet gyűjtöttem be a fiatal éveimben. Mind nagyszerű élmény volt! A kulcs az, hogy legyél vele türelmes és óvatos. Hogy mire gondoltam közben? Azon kívül,hogy mennyire jó érzés, még eszembe jutott, hogy ez a szüzesség már az enyém. :D

Na erre sem fogok "lájkot" kapni, de fiatalon ez nekem egy szempont volt. Azóta már szerencsére jobban kinőtt az agyam...

2016. okt. 3. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!