Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok miért szeretitek ha egy lány fiatal 15-18 éves van bennünk valami pluszt számotokra ami a pl 25 éves társaságban nincs?
25 eves lany vagyok. Anyira azert meg nem oreg es nem annyira regen jartam iskolaban sem.. Dolgozom ket muszakban napi 12orat fizikai munkat. Nekem is ket tannyelvu volt a sulim de nehogy mar be akard nekem magyarazni hogy dogozni konyebb mint tanulni. De ha majd felnősz majd rajossz... Meg hogy streszes....
Kerdesdre valaszolva mert naiv kis p*csak a mai a fiatalok es 14evesen ar gaz szuznek lenni... Meg az meno h kirakjuk a seggunket a forro naciba hogy minel tobb pasi megdu..jon... Konnyu predak a mai tini korosztaly..
"én nem bukok a 40es pasikra sőt de a 20-30as pasik igen is érdekelnek"
Meg is válaszoltad a saját kérdésed. Az idősebb srácok tisztában vannak vele, hogy csak egy "12 egy tucat" kis bakfis vagy, aki az aktuális trendnek megfelelően a 10-15 évvel idősebb korosztályt kergeti. Nem ők nem tudnak a saját korosztályukban párt találni, hanem te.
"fogadni merbék rá, hogy stresszesebb vagyok a suli miatt mint már sok dolgozó vagy még egyetemen tanuló barátom"
Egyetem mellett végig dolgoztam és nem albérletre/iPhone-ra/piára/bulira szórtam el a pénzemet (gondolom te sem), hanem a szüleimet támogattam. Nem azt mondom, hogy neked nem lehet a stresszes az életed (biztos az), de azért ne emeld magad mások felé, mert néha úgy érzed, hogy erődön felül teljesítesz. Ebben a korban ez lenne a normális.
Te bejössz nekik, ők neked, hol a probléma? Sokan a fiatalokra hajtanak, gondolom ezt nem kell magyarázni, hogy miért.
A munka kapcsán a kérdezővel kell egyetértenem. Az iskola nekem nagyon rossz volt, nagyon stresszes, nagyon kemény gimibe jártam, ahol teljesíteni kellett. Dolgozni sem szeretek, de fényévekkel jobb és nyugisabb, mint az iskola, az az életem egyik legrosszabb korszaka volt. Persze iskola és iskola között van különbség, van ahová tényleg csak bejárni kell és meg van a hármas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!