Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok miért szeretitek ha egy lány fiatal 15-18 éves van bennünk valami pluszt számotokra ami a pl 25 éves társaságban nincs?
Egy átlagos 25+os lány már tele van gondokkal negatívkodásokkal és kitudja mennyi mindenen(mindnekin) ment már keresztül.
Egy felhőtlenül vidám kis fiatalabb friss lányocska sokkal vonzóbb számomra :D
#4 én nem bukok a 40es pasikra sőt de a 20-30as pasik igen is érdekelnek férfiasan értelmesebbek mint egy 15 éves fiú több tapasztalattal renedelkezbek minden téren élet szex stb...
#5 te hol élsz én fogadni merbék rá, hogy stresszesebb vagyok a suli miatt mint már sok dolgozó vagy még egyetemen tanuló barátom
Egy 15-18 éves lányt hamarabb el tudnak csalni.Mert a korosztályod tapasztalatlan és bevesz mindent.:)
Most szó szerint gondoléom a mindent.
Amit mondanak,meg amit .....
Na szóval. Titeket ostobának néznek.Már akit lehet.
Egy tapasztalatlan lány.Mindig is könnyü prédája lesz a lúzereknek,akik a korosztályukon belül már nem tudnak érvényesülni.:)
'te hol élsz én fogadni merbék rá, hogy stresszesebb vagyok a suli miatt mint már sok dolgozó vagy még egyetemen tanuló barátom"
Ezen hangosan felröhögtem. Tudod a munkahelyen nem úgy megy, hogy nincs kedved bemenni és akkor anyád ír igazolást. Egy komolyabb egyetemi szakon pedig teljesíteni kell. Milyen stressz ér? Az, hogy matek nagydogár kell írni? Méghogy neked 30-as faszi kell szexuális tapasztalatokkal. Besz*ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!