Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha egy nő korai élvezésbe szenvedne?
Figyelt kérdés
Max 5 perc és orgazmusa lesz a nőnek2016. okt. 1. 17:26
1/13 anonim válasza:
A nők 99%-a képes sorozatos orgazmusra, tehát lehet folytatni vele az 5 perc után újra és újra orgazmusa lesz.
Egyébként volt párom aki 7 perc alatt elérte, és nem volt gond :)
2/13 anonim válasza:
ui: egyébként pedig ne izgulj, egy férfi nem fog olyan gyorsan eljuttatni a csúcsra, mint te magad a kezeddel :P
3/13 anonim válasza:
Egyik húsosabb barátnőm kb 3-5 perc alatt elélvezett, soha nem gondoltam volna, hogy ilyennel találkozok előtte :D
4/13 anonim válasza:
Engem nem zavarna, legfeljebb jobban passzolnánk egymáshoz.
5/13 anonim válasza:
Öm... ez miért is gond ?
A nőknek nem úgy vna, mint a férfiaknak.
Elmennek, dugják őket tovább, elmennek, dugják őket tovább stb stb...
A férfi ha elmegy, elég jónak kell lenni, hogy rögtön újra eltudjon.
Életemben egyszer sikerült, hogy 1-nél többször elélvezzek, de az brutális volt.
1 órán belül 5x mentem el a csajjal. De az szerelem volt első látásra.
6/13 anonim válasza:
Ha nem baj, hogy utána is foglalkoznak vele tovább és ez sokszor 5 percenként sikerül, akkor kifejezetten Imádnám!
7/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene ha ilyen lennék. Sose volt még hüvelyi orgazmusom szóval nekem ez egy áldás lenne
19/L
8/13 anonim válasza:
Sztem nincs olyan férfi, akit ez zavarna.
10/13 RRR válasza:
nem
így még több orgazmust tudnék neki okozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!