Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/3 Igen, én vagyok! :) válasza:
Kegel gyakorlatokkal megerősítheted magad lent, és úgy tudod szorítani a dolgot.
A másik meg a levegővétel. Vegyél 7mp-en keresztül levegőt tartsd bent 7mp-ig és engedd ki 7mp alatt. Ez segít azt a kicsapongó szexuális energiát kiegyengetni.
3/3 anonim válasza:
Szerencsére már rendet raktam a fejemben és megszűnt a probléma, de amíg fennállt, addig:
- SSRI antidepresszáns, olyan jól sikerült a dolog, hogy gyakorlatilag nem tudtam elélvezni...
- Lidocain kenőcs: nem csak a farkad, de a kezed is lezsibbad, meg a csajod vaginája is, szíveseknek nem ajánlott..
- van a Lyfestylesnek lidacainos kondomja, szart nem ér..
- gondolkodás: döglött kutyára, haver dédimamájára gondolás, fejszámolás: még a farkam is belankadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!