Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta hogy csak egy test vagyok akit d*g (többi lent. ) Miért viselkedett így?
Azt mondta,hogy csak egy test vagyok akit d*g és úgy sz**ok mint egy k@@va.Ezt mondta miután megemlítettem neki,hogy ez szerelem ami köztünk van.Egy héttel később azt mondja sírva,hogy szerelmes belém?Miért viselkedik valaki így?
Nem sz*x kapcsolatnak indult,de az igaz,hogy egy hét ismertség után lefeküdtünk egymással de utána ismerkedtünk rengeteg időt töltöttünk együtt én pedig azt hittem hogy szeret mint ahogy én is őt.
1. Mert bunkó paraszt
2. Maga sem tudja, mit akar
De egy a lényeg, hogy buta.
Szerintem te vagy a hibás abszolút!! Bármelyik pasi megd*g ha engeded neki.
1HÉT ISMERKEDÉSBŐL TÉNYLEG NAGY SZERELEM LEHET(ÉBREDJ MÁR FEL)
Neki adtad a testeden ő meg kihasznált,és miután ez meg szünt,szerelmet vallott hogy tovább használjon. Naív vagy.
ÉS ERE MONDJÁK A LÁNYOK HOGY A PASIK KIHASZNÁLNAK MINKET NA JA. BUTA VAGY,AZT SEM TUDOD HOGY MŰKÖDIK 1 PASI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!