Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik forma jön be?
Figyelt kérdés
(testforma)
(mellforma)
A( kicsi, kistenyérnyi)
B(közepes, feszes, és markolható, tele marék)
C nagyobb mint egy emberi kéz, kifolyik a marokból)
...nagyobb
lapos,lógós/tarós
csakis igazi mellekröl beszélek, nem szilikon!
kor is kérek :) köszi :)
18/l
2016. szept. 20. 17:59
1/21 anonim válasza:
Mellből sztem a 3,9,10 a szép
Én a lány alakokból balrol a 2. vagyok
Fiúkból a balrol 2.,3. jönnek be
2/21 A kérdező kommentje:
A kilences nem egyforma, meg deformalt.
2016. szept. 20. 18:07
3/21 anonim válasza:
Bocsi, hogy nőként írok, de érdekelnek a válaszok :)
Hogy ne legyen hasznontalan, azért leírom, hogy férfi alakból nekem 29-től felfelé jön be :)
4/21 anonim válasza:
A mellek közül az első, a hármas, az ötös és a tízes tetszik, meg még talán a hatos. Nincs ilyen ábra igazi mellekkel? Arról könnyebb lenne megmondani.
A testképnél meg mondjuk legyen a hatosig bezáróan.
22/F
5/21 anonim válasza:
Testre átlagos, vagy pici túlsúly max.
Mell: 3,5,9,10
6/21 anonim válasza:
A 9-es és a 10-es mellformát preferálom. A négyes az a szemem, amikor meglátom a telefonszámlát. 25/F
7/21 anonim válasza:
Mellekből a nagyon nagyokat imádom, ilyen E, F, G kosárméret. Persze már egy D-s is szép. A mell ábrák közül a 2-es, 6-os, 8-as, 10-es jön be.
8/21 anonim válasza:
Testre: 17-26 ig. Mellre: 1-3-5-6-9-10.A vagy B. +4 éves férfi.
10/21 anonim válasza:
mell: minél nagyobb, annál jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!