Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálnak a felnőtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnak a felnőtt párok, ha nem szexelnek?

Figyelt kérdés
Egy idő után unalmas a szex, ha már hosszú évek óta együtt van az ember a másikkal, ezért nem csinálja minden nap- hanem heti 1-2x, vagy havi 1-2x. De ezt milyen megélni? Mit csináltok helyette?

2016. szept. 29. 23:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem csak a szexről szól az élet ezer dolog van amivel el lehet tőlteni az időt...
2016. szept. 29. 23:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de mi az? Meg mennyire kívánod a párod?
2016. szept. 29. 23:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én pl, a szexmentes estéken olvasok, borozgatok, filmet nézek, elmegyek a barátnőimmel vacsizni, bealszom este 9-kor... Van mit csinálni... 😉
2016. szept. 29. 23:49
 4/11 A kérdező kommentje:

2.!

És hogy éled meg a szexxel teli estéket, meddig tart a dolog, még mindig ugyan olyan jó mint régen?

2016. szept. 29. 23:52
 5/11 anonim ***** válasza:
pl kultúrális programok: színház, irodalmi est, mozi, kiállítás stb aztán lehet sportolni ezer lehetőség van
2016. szept. 29. 23:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Lekváros buktát!

Mert azt szeretem! :)

2016. szept. 30. 00:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Meg pálinkát, mert azt szeretem! :)
2016. szept. 30. 00:20
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
Dolgozunk, bmeg. :)
2016. szept. 30. 00:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Helyette? Te hány órát szexelsz egy nap? Mi például a 3 gyerekünkkel is foglalkozunk. Az bizony elég sok időt elvesz, néha annyira, hogy alig várod, hogy lehunyd a szemed. De lehet mosni, főzni, takarítani, teregetni, TV-t nézni, elmenni valahová. Lehet a kertben is dolgozni és néha találkozni valakivel, vagy vannak, akik otthon is dolgoznak a munka után.

Az sem valószínű, hogy az egész család egyszerre kel és fekszik éveken át. Van, hogy én pl a TV-t nézem, mire a többiek már kidőlnek és alszanak, de volt már fordítva is. Persze van olyan is, hogy minden este ráugrunk egymásra, de 1-2 után után megint szünetelünk egy kicsit.

2016. szept. 30. 01:04
 10/11 RoseTyler ***** válasza:
100%

Én mostanában pl. tanulok, nemsoká zh-kra aztán vizsgákra készülök, szakdolgozatot írok. :D

A szex meg nem unalmas, de mire sikerül este elaltatni a gyereket, addigra van, hogy mi is úgy beájulunk, hogy inkább alszunk. Egyébként szoktam olykor olvasni, animét nézni, regényt írni. Esti közös programra kettesben nincs igazán időnk, mivel a párom szeret normális mennyiségű időt alvással tölteni, én meg sokszor alvás helyett foglalkozom azokkal a dolgokkal, amikre napközben nem jut idő, de muszáj megcsinálni. A hétvégék jobbak egy kicsit, de akkor meg általában a gyerekkel együtt megyünk ide-oda. Szóval már nem a szex az első, de így tudjuk igazán értékelni, ha jut rá idő. :D

2016. szept. 30. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!