Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ebben a pszichológia szerintetek? Felnőtt emberek csinálnak ilyet?
Szerintem, ha egy nőnek bejön egy férfi, akkor minél előbb szeretne vele találkozni, nehogy elszalassza a lehetőséget.
Nem igaz? Ebből nekem az következik, hogy ha egy nő kéreti magát, akkor vagy nem akar semmit a palitól, csak élvezi, hogy lohol valaki utána, vagy pedig így szűri ki a papucsokat, akikre nem lehet felnézni, mint férfira.
Mert nyilván egy egészséges önértékelésű férfit szeretne magának, aki se nem bunkó hozzá, de a fenekét se nyalja.
Igaz?
Szóval az lenne a kérdésem, mert nem tudom hol hibázhattam, vagy hibáztam e egyáltalán, hogy volt már veletek olyan, hogy (mármint férfi társaimra gondolok)
egy nő húzta az agyatokat, aztán amikor azt mondtátok neki, hogy "akkor szia, van más jelentkező is" akkor meg elkezdett ő loholni utánatok? (persze gondolom nem vallotta be, hogy csak arra volt kíváncsi, van e vér a pucádban)
Meg hát igen, szerintetek is ez a háttere annak ha egy nő kéreti magát?vagy más?esetleg ez is lehet, meg még más is?
az ilyen " nők " igénylik, hogy leszarják őket
agyi kapacitásuk megegyezik egy marék molylepkéével
és ráéreztél a lényegre, csak papíron keresnek egy helyes, kedves, jóképű, izmos srácot.. ha megtalálják és nem bunkó akkor nem rúg labdába hosszú távon
az ilyen " nőket " helyén kell kezelni, tehát arra kell használni amire valók azaz dugni, tovább ne is gondolkodj bennük
Hát ez ilyen. Ki ne szeretné fontosnak érezni magát, ki ne szeretné ha valaki kíváncsi lenne rá.
Azt viszont biztosra mondhatom neked, hogy ha (magamból indulok ki) valaki nekem egyértelműen bejön, akkor nem gondolkozom azon, hogy mivel húzzam, meg mondjuk én egyébként se, hanem egyértelműen megmondom mit gondolok róla. Ha nagyon nem jön be, akkor pedig azt.
Köztes állapot nálam ritkán van, de sok esetben erről panaszkodnak amiről te. Szerintem aki nem csap le rád rövidesen, az nem is éri meg hogy fuss utána. Ne legyél senkinél tartalék.
de nehogy már ne akarjon személyesen találkozni a qrv@ internet helyett, ha tetszem neki, vagy tévedek?
könyörgöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!