Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan elégítsem ki a páromat ha nem szexelhetünk?
Figyelt kérdés
33 hetes kismama vagyok és sajnos nyitva van már most a méhszáj így nem szexelhetünk. Orálisan viszont nem tud elélvezni akármeddig csinálom neki.2016. szept. 28. 13:16
1/15 anonim válasza:
Ciciszex, vagy kivered neki. Esetleg oldja meg ő.
3/15 anonim válasza:
hasonló cipőbe jártam én is a párommal de mi úgy oldottuk meg,hogy megengedtem az anált ami nagyon kellemes csalódás volt mert hihetetlenül élveztem.
4/15 anonim válasza:
Anált terhesen ne csináld. Csináld szájjal, de közben néha csak verd, van aki attól jobban el tud menni, mert a kezeddel etösebben tudod markolni.
5/15 anonim válasza:
Kezd el az oralt majd kiveri az arcodba a szadba. Anal, mellszex.
6/15 anonim válasza:
5:
Miért is hihetetlen, hogy valaki nem tud úgy elmenni?
Én is találkoztam ilyennel... A többiek meg gond nélkül el tudtak... (és nem 2-en meg nem 3-an voltak...)
Kérdező:
Bekened valamivel, hogy jól csússzon (síkosító, krém, olaj...) és úgy kirázod neki.
8/15 anonim válasza:
Terhesen anált ne! Inkább mell, kéz-száj kombináció.
9/15 anonim válasza:
Terhesen miért ne lehetne anált? Indokoljátok.
Amúgy az, hogy nem tud elmenni oráltól az csak valami beidegződés. Szoknia kell. Ez egy jó alkalom, hgoy csináljátok sokat. Vedd a szádba gyakran neki és majd belejön :)
10/15 anonim válasza:
Kézimunka - egyértelmű. Amúgy a petting is szex, csak úgy szólok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!