Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők megbeszélik a többi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők megbeszélik a többi nővel a szexuális életüket?

Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 05:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Ahogy a férfiak is,igen megbeszéljük,de én leginkább a legjobb barátnőmmel fecsegünk jókat egymás szexuális életéről.
2016. szept. 28. 06:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez női agy szüleményé. Mint a férfiak...... Én pl 1 haverommal sem vitattam meg soha, a se.xuális életét, sem az enyémet. Van 1000 más téma. 33f
2016. szept. 28. 06:39
 3/11 anonim ***** válasza:
26%

Pasikènt mondom hogy igen, ami valljuk be csak azokat a pasikat zavarja akik nulla teljesítőkèpessègü remegő ujjú kis gyorstüzelők :D

Persze hogy kibeszèlik hogy melyik pasi milyen és pont ezért nem kell magadat reklámozni...

Egy éves kapcsolat alatt a csajod minden barátnője tudni fog arról hogy mekkora a farkad és mit tudsz ;)

2016. szept. 28. 06:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoztam 40 nő között. A munkakezdés azzal telt el, hogy hangosan megbeszélték az éjszaka eseményeit. Mindezt olyan stílusban ami nem tűr nyomdafestéket.
2016. szept. 28. 06:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak csak azok dicsekednek vele akiknek nem megy ez a dolog. Jó nagyon mondanak.
2016. szept. 28. 06:54
 6/11 anonim ***** válasza:
igen de inkább a végleteket ha nagyon jó vagy nagyon rossz
2016. szept. 28. 07:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Még szép. Én is tudnék mesélni a kolléganőkről, pedig nem közmunkán vagyok (bár azokat is hallottam már beszélni, azok se kezdők).
2016. szept. 28. 07:21
 8/11 anonim ***** válasza:
persze 45/N
2016. szept. 28. 07:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Én csak a legjobb barátnőmmel vesézem ki akivel már 16 éve barátnők vagyunk. Ő is mesél nekem. Van hogy tanácsot adunk egymásnak ;) Jó dolog valakivel megbeszélni. Természetesen ha a probléma van azt első sorban a párommal beszélem meg. 22 L
2016. szept. 28. 07:33
 10/11 Noblesse Oblige ***** válasza:

Csak akkor kerül szóba, ha valakinek ez segít. Pl, hogy helyezkedjen, vagy hogy csábítsa le a párját. olyan értelemben soha nem beszéltem, róla, hogy beszámoltam, hogy megvolt és ez és ez történt és így éreztem magam.

Volt barátnőm aki részletesen beszámolt a nemi életéről (amit én marhára nem akartam tudni) és volt aki csak akkor, ha segítség kellett neki.

2016. szept. 28. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!