Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elcsábítani egy foglalt pasit?
Figyelt kérdés
Nem ítélkezést kérek, hanem tippeket, tapasztalatokat, köszönöm.2016. szept. 27. 19:12
12/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ő is érez valamit irántam, de csak akkor merne lépni, miután már biztos benne, én viszont türelmetlen vagyok és meg akarom szerezni, szívfájdalom őt mással látnom és, hogy nem az enyém.
Egy konkrét kérdés pl.: a barátnője előtt mit csináljak/mit ne?
2016. okt. 8. 08:37
13/14 anonim válasza:
Csábító mágnessel.
Ha nem megy, csábító szupermágnessel.
Ha azzal sem megy, csábító szuper-hiper mágnessel.
Na menj szépen a bánatba a buta kérdéseiddel, ha nem kérsz a kis felszínes ítélkezőkből! Hogy mit képzelnek magukról, hogy ítélkezni merészelnek! Szemét ítélkezők!
14/14 A kérdező kommentje:
Tipikus, hogy az emberek sose tudnak a kérdésre válaszolni. :D De egyébként már nem aktuális. :)
2017. máj. 21. 00:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!