Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet elcsábítani sgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elcsábítani sgy negyvenes pasit?

Figyelt kérdés
Ő 42 éves én pedig 21. Nagyon vonzódom hozzá és ő is hozzám de egyikünk se mer lépni. Hogyan csábítsam el őt? 21/L
2016. aug. 3. 20:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy minden férfit. :)

Az még rátesz egy lapáttal, hogy fiatal vagy.

2016. aug. 3. 20:36
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
,,Szia, 20 évvel közelebb vagy az elmúláshoz mint a kortársaim, úgyhogy bejössz nekem. Van kedved incselkedni? ;)))))))))))"
2016. aug. 3. 20:41
 3/18 anonim ***** válasza:
Hívd meg weekendezni valahova, akár hozzátok akár máshova. Esetleg kirándulni a lakóhelyed környékén vagy nem tudom, legyél kreatív ! Ha nem mond nemet, borítékolhatod hogy nem vagy közömbös számára.
2016. aug. 3. 20:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Kezdésnek gyakori beszélgetések, időnként kétértelmű megjegyzések. Figyeld hogy reagál!
2016. aug. 3. 20:58
 5/18 anonim ***** válasza:
28%
Bizonyos undort érzek, amikor ilyen kérdéseket olvasok. ˝Apa˝ a ˝lányával˝. Az ilyenektől mindig hányingerem támad, hányni pedig utálok, épen ezért a kiváltó okot kell ˝megszüntetni˝
2016. aug. 3. 21:32
 6/18 A kérdező kommentje:
Utolsó szerintem nem is a te dolgod hogy nrkem ki tetszik. Ha neked bejönnek a rózsaszín kivágott pólós ecsethajú srácok akkor hajrá.
2016. aug. 3. 21:37
 7/18 anonim ***** válasza:
48%

"Ha neked bejönnek a rózsaszín kivágott pólós ecsethajú srácok akkor hajrá."

Ennyi erővel neked meg az elhízott, sörhasú, bajszos vénemberek tetszenek?

2016. aug. 3. 21:46
 8/18 anonim ***** válasza:
58%
Hugocskám! Nekem nem jönnek be a rózsaszín kivágott pólós ecsethajú srácok, mivel férfi vagyok, hetero szexuális, mindenféle aberrációtól, perverziótól mentes, nem úgy, mint a te látens pedo barátod.
2016. aug. 3. 21:54
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Állj. Honnan tudod, hogy vonzódik hozzád? Arra még nem gondoltál, hogy inkább csak te vonzódsz hozzá, ő meg pusztán csak kedves, te pedig többet látsz bele, mint amennyi tényleg benne van ebben az egészben?

Egy 40-és férfi már általában tudja, hogy mit akar. A zömének ilyenkor már családja van, vagy tartós párkapcsolata. A kiszemelted is valószínűleg kapcsolatban van, akkor nyilván azért nem közeledik hozzád, mégha tetszel is neki. Ha ez van, akkor hagyd a fenébe, mert egy kóbor dugásnál többet úgysem fog akarni tőled, vagy pedig még ebbe sem megy bele, mert tisztában van azzal, hogyan működnek a naiv húszas lányok... Ha egyedülálló, szintén nem sok esély van arra, hogy komolyan akarjon tőled bármit is, maximum megint csak 1-2 dugás, esetleg valami kis románc amire ráun pár hónap alatt, mert jön a következő fiatal hölgy. Aztán az is lehet, hogy tévedek és elvesz feleségül és boldogan éltek, míg meg nem haltok...

Na, de ami a lényeg! Ha egy férfi akar valamit egy nőtől/lánytól az lépni fog, hidd el, már van annyi tapasztalata. Nem kell csábítgatni, ágyba csalogatni, mert ha akar, akkor jön magától.

Amit tehetsz, hogy flörtölsz vele, kedves vagy, esetleg elejtesz néhány félreérthető megjegyzést. Hidd el, ebből tudni fogja és ha akar, akkor lépni fog.

Sok szerencsét!

2016. aug. 3. 21:59
 10/18 A kérdező kommentje:
Azért nem lép mert ismeri az apámat és fél ... Nincs barátnője.
2016. aug. 3. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!