Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet elcsábítani sgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elcsábítani sgy negyvenes pasit?

Figyelt kérdés
Ő 42 éves én pedig 21. Nagyon vonzódom hozzá és ő is hozzám de egyikünk se mer lépni. Hogyan csábítsam el őt? 21/L
2016. aug. 3. 20:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jó sinter lehet ha 42 évesen fél. Hagyd már xD
2016. aug. 3. 22:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele picit az ő helyébe... Totál kellemetlen lenne szerencsétlen pasasnak is, meg apádnak is, hogyha megtudja. Nyilván nem akarja magát ennek kitenni és ez valahol abszolút érthető. A barátság fontosabb neki, mint egy szex egy fiatal lánnyal. Nem tudhatod, hogy apád hogyan reagálna rá, ha kiderülne... Ha meg nem derülne ki, akkor meg csak nem akar a lelki ismeretével küszködni, ilyen egyszerű. Még mindig tartom magam az előző kommentemhez, ha akar tőled valamit, akkor kezdeményezni fog.
2016. aug. 3. 22:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad lehet..de biztosan vonzódunk egymáshoz ..és ha én kezdeményeznék valszeg könnyebben belemenne de ő fél közeledni mert sajnos tényleg jóban vannap apával.
2016. aug. 3. 22:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Jó, rendben, vonzódtok egymáshoz. Viszont nálatok több olyan tényező is közre játszik, aminek erősebb a visszatartó ereje a vonzalomnál, legalábbis a férfi részéről. Minden döntésünknek vannak következményei amikért felelősséget kell vállalnunk. Úgy érzem, hogy ezt te eddig nem vetted figyelembe, csak leragadtál annál a pontnál, hogy tetszik neked és el akarod csábítani. A következményekbe még nem gondoltál bele, és ezzel valószínűleg ő is tisztában van. Azért sem mert lépni valószínűleg, mert tart attól, hogy nem fogod tudni éretten kezelni a helyzetet, pláne, ha nem úgy alakulnának a dolgok, ahogy te szeretnéd. Egy férfi egész másképp működik, mint egy nő, pláne, ha van közöttük 21 év korkülönbség. :)
2016. aug. 3. 23:07
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
nekem az jön le hogy a válaszolók ki*szott irigyek és kész, mondom ezt 27 éves fejjel :)
2016. aug. 4. 01:42
 16/18 A kérdező kommentje:
Apukám nagyon kedves ember egyébként..nem szól bele az életembe. Csak ugye a pasi ezt nem tudja ..pedig ha tudná már rég lépne. De így akkor én fogok.
2016. aug. 4. 08:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ugyanúgy, ahogy bárki mást

egyszerű

szép ruha kis smink és kész

na meg azért utalgathatsz is neki, kis erőfeszítés, szerintem könnyű lesz :D

2016. aug. 4. 08:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül.

2016. aug. 4. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!