Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak hogy lehet teljesen közömbös egy kis kaland egy nővel?
most kalandról beszélünk. Lehet éppen akkor ő van közép pontban és arra az egy napra ő a "barátnő", de tudod jól, hogy több nem lesz belőle, sőt nem is akarsz többet, szóval egy közömbös kaland.
Nálam is volt ilyen, fesztiválokon főleg, ismerős-ismerőse, nem ismerjük egymást, még a nevünket is alig tudjuk, de nem akarunk fesztiválon szinglik lenni mert az unalmas ezért kavarunk egy napig.
Őszintén én csak arra emlékszem (pedig nem voltam berúgva), hogy volt egy egész jó csaj, akivel végigjártuk a fesztivált, néha leültünk beszélgetni, majd este fele csók és a sátorban egymásnak estünk.
Még ha kínoznának sem tudnám megmondani, hogy hogy hívták és hogy hogyan nézett ki. Egyszerűen egyikünk sem akart fix kapcsolatot, csak egy napig úgy tettünk, mintha együtt lennénk és már 1 hétre rá alig emlékeztem rá, ez meg jó pár éve történt....
És teljesen közömbös vagyok ezzel kapcsolatban.
Miert ez fordítva nem lehet?
Nekem is volt mar olyan kalandom ahol nem igazan erdekelt a srác. N/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!