Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül vannak itt olyan lányok, akik csak muszájból vannak együtt az élettársukkal, de nem tudnak mit tenni? Mert semmi pénzért nem menne vissza falura, inkább tűrik.20/l
Magyarázd el kérlek, miért vagy vele együtt muszájból?
Ja, mert inkább szenvedsz mellette, csak hogy a kényelmes életviteled meglegyen? Az kérlek, nem muszáj, az a te egyéni döntésed.
Gondolom azért a szexualitás kategória, mert tiszta szo.pás. :D
Nem, nem ismerem ezt a helyzetet, én akkor költöztem össze valakivel, mikor VELE akartam élni, és nem NÁLA. Ennek köszönhető, hogy nekem ez sosem volt kínszenvedés, sőt kifejezetten szeretek együtt élni az életem társával.
Amikor nem megy, akkor meg megyek külön albérletbe, nem kell hazakullognom anyuciékhoz, el tudom tartani saját magam. Felnőtt, dolgozó nő vagyok, nem élősködő, hogy másra szoruljak az életben maradáshoz.
Persze, én vagyok a Matolcsi új csaja. :D
Nem, egy gyárban húzom az igát, három szakban, sorvezetőként, de nem panaszkodhatok a fizetésemre. Egy albérlet és egy buszbérlet még kijön belőle. :) Tudod, nem csak azok élnek meg anélkül, hogy másokra akaszkodnának, akik milliomosok. Kb. 9 millió ember él ebben a kis szutyok országban, aki átlagos, vagy az alatti fizetésből gazdálkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!