Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rajtam kívül vannak itt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam kívül vannak itt olyan lányok, akik csak muszájból vannak együtt az élettársukkal, de nem tudnak mit tenni? Mert semmi pénzért nem menne vissza falura, inkább tűrik.20/l

Figyelt kérdés
2016. szept. 27. 13:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Egy egész ágazat épül erre.
2016. szept. 27. 13:09
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
És majd így alapítasz vele családot, ha nem lesz más? Gratulálok, ez ám az élet.
2016. szept. 27. 13:10
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
nem tudnak mit tenni? - miért nem? ebben nem hiszek, ez inkább csak a beletörődés, lehetőségek mindig vannak, max nem élünk vele!
2016. szept. 27. 13:11
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Magyarázd el kérlek, miért vagy vele együtt muszájból?

Ja, mert inkább szenvedsz mellette, csak hogy a kényelmes életviteled meglegyen? Az kérlek, nem muszáj, az a te egyéni döntésed.

2016. szept. 27. 13:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. szept. 27. 13:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Aranyom. Keress munkát és legyél valahol társalbérlő úgy olcsóbb.. Nehogy már egy pasitól függj. Ne legyél ennyire tesze-tosza.. 22 L
2016. szept. 27. 14:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Gondolom azért a szexualitás kategória, mert tiszta szo.pás. :D

Nem, nem ismerem ezt a helyzetet, én akkor költöztem össze valakivel, mikor VELE akartam élni, és nem NÁLA. Ennek köszönhető, hogy nekem ez sosem volt kínszenvedés, sőt kifejezetten szeretek együtt élni az életem társával.

Amikor nem megy, akkor meg megyek külön albérletbe, nem kell hazakullognom anyuciékhoz, el tudom tartani saját magam. Felnőtt, dolgozó nő vagyok, nem élősködő, hogy másra szoruljak az életben maradáshoz.

2016. szept. 27. 14:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Biztosan jól keresel.
2016. szept. 27. 15:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Persze, én vagyok a Matolcsi új csaja. :D

Nem, egy gyárban húzom az igát, három szakban, sorvezetőként, de nem panaszkodhatok a fizetésemre. Egy albérlet és egy buszbérlet még kijön belőle. :) Tudod, nem csak azok élnek meg anélkül, hogy másokra akaszkodnának, akik milliomosok. Kb. 9 millió ember él ebben a kis szutyok országban, aki átlagos, vagy az alatti fizetésből gazdálkodik.

2016. szept. 27. 15:16
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
falun élek valoban nagyon szar de en akkor se fuggnek senkitol se inkabb itt maradok meg az is jobb ennel
2016. szept. 27. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!