Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elvált, vagy elhanyagolt nőnek lehet szimpatikus egy 18 éves srác?
Nyáron dugtam egy 40 éves, elvált anyukával akinek egy 6 éves és egy 17 éves gyereke van.
Mondjuk a 18 éves már eléggé kemény, de hát próbálkozni kell, aztán vagy lesz valami, vagy nem.
Ahogy idősödsz majd, úgy ahogy nő a korod egyre kevésbé lesz gond az az idős nők szemében. Van idősebb ismerősöm aki 27 éves és azt mondta most már elég gyakran tud idősebb nőket is dugni, mert a 26 évest már sokkal komolyabban veszik, mint mondjuk akár egy 22 vagy 18 éves srácot :)
22/F
én 27 éves voltam, amikor érdeklődött utánam egy 18 éves srác, aki csak egy kellemes estét akart velem eltölteni. Azóta is együtt vagyunk :) Ennek már 8 éve
35/N
#2 A korban egyetértek, de nem akarok 10 évet várnk. :)
#3 Én inkább csak dugásra gondoltam, de örülök, hogy működhet egy ilyen kapcsolat. :) A család, baráti kör hogy reagált?
22 évesen dugtam egy 40 évest. Ez nem elég neked mint jó példa? :D
Nem kell a végtelenségig várni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!