Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire pontosan mutatható ki a terhesség?
Van barátom. Mindig gumival védekezünk. Szeptember elején félreléptem volt egy védekezés nélküli kalandom és terhes lettem.
Nem akarom hogy a barátom meg tudja.
Ha holnap véletlenül lyukas lenne a gumi meg lehetne állapítani hogy nem most lettem terhes hanem 3 héttel ezelőtt?
Ez vagy kamukérdés, vagy tényleg létezik ilyen hülye, aki önként ugrik a pitbull kutyák közé azzal, hogy ezt pont itt kérdezi meg?
Amúgy ebben a helyzetben neked tényleg ez a legnagyobb gondod?
A becsült terhességi kor rajta van a gondozási papírokon + a szülés várható ideje.
Megtartod, és felnevelteted egy másik férfivaL?
Elveteted?
Talán még az első jobb, de valahol mindkettő undorító. Legjobban az új kis élettel b...l ki, bármit is teszel.
nem dehogy neveltetném fel vele
elvetetném amúgy is fiatalok vagyunk hozzá
csak így talán nem derülne ki
épp mélyponton volt a kapcsolatunk szakítottunk is akkor feküdtem le mással de rájöttem hogy nekem nem kell más és sikerült helyrehozni.
Vagy őszinte leszel és nem csapod be (ez lenne a legjobb megoldás..) vagy palira veszed, s évek múltán megtudja, ha addig is együtt maradtok... de ha így volna (jómagam sosem ütöttem meg nőt..) de tuti leb*sznék egy olyan szépet, hogy ott lenne vége mindennek.
Szóval inkább legyél őszinte.
No akkor számoljunk...
Ha szeptember elején estél teherbe, akkor már a ciklus közepén voltál. Mivel a terhesség kezdetét az utolsó menstruáció első napjától számolják, akkor már 2 hetesnek számított a terhesség.
Most lehetsz tehát úgy 5 hetes...
Elképzelem a szitut, hogy elmentek a nőgyógyászhoz a dumával, hogy "jaj, tegnap kiszakadt a gumi", és hopp, ott egy 5 hetes embrió az ultrahangon...
Három hetes eltérést bármelyik nőgyógyász meg tud állapítani, még a legbénábbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!