Hasi uhn mikor mutathato ki a terhesség?
Ma voltam dokinál mert volt menzeszem nov 12én. Akkor másnap teszteltem negatív lett. Mikor elmúlt akkor megint teszteltem mert nem olyan volt a vérzés mint szokott sokkal kevesebb, Az pozitív lett. Ma a doki azt mondta hogy nem lát semmi babára utaló jelet menjek vissza 2 hét múlva; meg hogy csinálnak már pozitív teszteket és a szoptatástól vérezhetek. Viszont 4 db tesztet csináltam ami pozitív lett. Nekem még nem volt fals pozi soha.
Valaki volt már hasonló helyzetben és lett belőle baba?
Válaszokat előre is köszönöm.
12 hét előtt nem sok mindent látni hasi UH-n. Miért nem hüvelyit csinál?
De 6-7. hét előtt még hüvelyivel sem biztos, hgoy lát valamit. Ott is a 8. hét környékén szokott biztos lenni a dolog (legalábbis az, hogy élő terhességről van-e szó).
Nekem csak hasi uh-t csinált a doki.
7 hetesen voltam nála először, mindent látott, volt szívhang.
hab tele a holyagod mar az 5-6 heten is latszik a terhesseg
szivhang a 7.hettol ha nem 100 eves az Uh keszulek
En 11 hetesen voltam ultrahangon es hasi volt. Kiderult, hogy sajnos a baba nem egesz 9 hetesen elhalt. Mindent tokeletesen lattak es le tudtak merni, anank ellenere, hogy ugye nem 11 hetes volt a terhesseg valojaban, csak kicsivel tobb, mint 8.
De amikor 8 hetesen voltam uh-n, akkor meg sem probaltak a hasit, hanem huvelyit csinaltak. De ezek szerint akkor is mukodott volna mar a hasi is.
Annyi hogy huvelyi elott el kellett mennem pisilni, a hasinal pedig direkt kerte a doki a tele holyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!