Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy adjátok a lány tudtára hogy csak minél előbb dugni akartok és nem akartok komoly kapcsolatot max barátkozni?
10-es:
A 4-es vagyok. Pontosan, én ezzel a teszttel tudtam a csajokat a "szia"-tól az ágyig juttatni mindig pillantok alatt. Amíg csak dumáltam, addig csak a barátzónáig jutottam az esetek többségében.
.
Ha így akarsz egy lánytól szexet, akkor az a legegyenesebb út, hogy például az ezen az oldalon is látható egyik szexpartner kereső oldal reklámjára kattintasz és kinézel egy neked tetsző lányt :P (bal oldalt középtájékon található a reklámja).
Igaz, hogy nincsenek ingyen, de ha tényleg csak szexet akarsz tartós kapcsolat és elkötelezettség nélkül, akkor lehet, hogy egy normál barátnő még többe is kerülne, míg eljutsz odáig vele.
"Nálam egyébként az őszinteség a nyerő, a hazugságon úgyis keresztül lehet látni és kiábrándító."
Ja persze legyek veled őszinte, mondjam el, hogy jó lenne néha összejárni kötöttségek nélkül dugni, ami mindkettőnknek jó lenne, hogy aztán hisztériázva elküldj az anyámba, hogy este aláfeküdj a kamus gyökérnek, aki lehazudja a csillagokat.
Egyszerűen kikényszerítitek a hazudozást.
Unalmas már ez a menjél prostihoz frázis. Vagy strigó vagy aki itt hajtja fel az ügyfeleket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!