Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogy adjátok a lány tudtára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy adjátok a lány tudtára hogy csak minél előbb dugni akartok és nem akartok komoly kapcsolatot max barátkozni?

Figyelt kérdés
Jelenleg nem akarok igazából semmilyen kapcsolatot csak sex viszont nem tudom hogyan adhatnám tudtára az illetőnek hogy mit is szeretnék. Esetleg találkozgatni aztán picit nyomulni? Természetesen olyan lányokra gondolok akik szintén nemigazán akarnának komoly kapcsolatot de azért mégsem állíthatok oda egy majdnem idegen személyhez hogy szia dugunk? Ti hogyan szoktátok az ilyesmit intézni?
2016. szept. 25. 17:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10-es:

A 4-es vagyok. Pontosan, én ezzel a teszttel tudtam a csajokat a "szia"-tól az ágyig juttatni mindig pillantok alatt. Amíg csak dumáltam, addig csak a barátzónáig jutottam az esetek többségében.

.

2016. szept. 25. 18:32
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ez nehéz ügy. mert a csajok nem akarnak csak szexet alapvetően.
2016. szept. 25. 18:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Legyel korrekt, de hatarozott. S ne hazudj szerelmet, inkabb ne beszelj a jovorol max ha a csaj hozza szoba. De akkor se vakits.
2016. szept. 25. 19:19
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha így akarsz egy lánytól szexet, akkor az a legegyenesebb út, hogy például az ezen az oldalon is látható egyik szexpartner kereső oldal reklámjára kattintasz és kinézel egy neked tetsző lányt :P (bal oldalt középtájékon található a reklámja).

Igaz, hogy nincsenek ingyen, de ha tényleg csak szexet akarsz tartós kapcsolat és elkötelezettség nélkül, akkor lehet, hogy egy normál barátnő még többe is kerülne, míg eljutsz odáig vele.

2016. szept. 25. 19:55
 15/18 anonim ***** válasza:

"Nálam egyébként az őszinteség a nyerő, a hazugságon úgyis keresztül lehet látni és kiábrándító."

Ja persze legyek veled őszinte, mondjam el, hogy jó lenne néha összejárni kötöttségek nélkül dugni, ami mindkettőnknek jó lenne, hogy aztán hisztériázva elküldj az anyámba, hogy este aláfeküdj a kamus gyökérnek, aki lehazudja a csillagokat.

Egyszerűen kikényszerítitek a hazudozást.

Unalmas már ez a menjél prostihoz frázis. Vagy strigó vagy aki itt hajtja fel az ügyfeleket?

2016. szept. 25. 22:46
 16/18 anonim ***** válasza:
#15: Amíg nem vagy képes elfogadni más álláspontokat a tiéden kívül, addig nem tudok mit mondani erre. :D És mi van, ha nem vagyok hisztérika? Ha valakivel el lehet beszélgetni és vonzó, de nem kapcsolatot akar tőlem, hanem valami mást, részemről rendben. Az más, hogy nem kefélek fűvel-fával, de ugyanígy kapcsolatba se megyek bele csak úgy, szóval téves elképzelés... Ha hazugsággal tudsz csak valakit felszedni, az elég gáz... Sajnálom a rossz tapasztalataid, de ne általánosíts ez miatt. :)
2016. szept. 26. 17:26
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 ténylegesen megtörtént már, hogy valaki azt mondta neked, hogy csak szexet akar és azt mondtad, hogy ok? vagy ez ilyen elvi lehetőség?
2016. szept. 26. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:
....
2020. júl. 4. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!