Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavar ha egy férfinek túl nagy a szerszáma?

Figyelt kérdés
Akikkel eddig voltam nők mindig megjegyezték, hogy túl hosszú és vastag a péniszem, ezáltal nem lehetett minden pózban csinálni. Volt aki nem is igazán tudott vele mit kezdeni. Nem értem miért baj ez nektek nők számára?

2016. szept. 25. 12:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Pedig vannak ilyen lanyok :)) 21L
2016. szept. 25. 12:42
 12/21 anonim ***** válasza:

pedig nekem is vannak ilyen gondjaim:D

nem egy lány volt aki befogadni se bírta, és a barátnőm is szenved rajta...

(volt olyan akinek felhasadt a nemiszerve alatt)

úgyhogy ha van lány aki bírja az ilyesmit, az adhatna tanácsot mi a trükkje h 'ne halj meg' rajtaXD

2016. szept. 25. 12:49
 13/21 A kérdező kommentje:
igen ez érdekelne, mert tényleg nem találkoztam még ilyen hölggyel és valószínűsítem nincs is.
2016. szept. 25. 12:50
 14/21 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
87%
Igen, mert az itteni hölgyek farokkal mászkálnak.:D
2016. szept. 25. 13:10
 15/21 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló most mondasz valamit... nem igazán van itt igazi belevaló nő :)
2016. szept. 25. 13:16
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

Mi számít túl nagynak?

Én szeretem ha férfi farka nagy, még eddig mindegyikkel tudtam mit kezdeni.

A férjemé sem kicsi és tudja is használni.

2016. szept. 25. 13:23
 17/21 anonim ***** válasza:
57%

<12cm kicsi

12-20atlagos

>20cm nagy

Idealis 20-23cm.

Nem erdekel mekkora a magyar vagy nemet vagy sved atlag. Ahogy az sem hogy az atlag magyarnak barna a haja es x a fizetese. Nekem az jon be ez kesz. Az en bajom hogy kevesebb hozzam passzolo partnert talalok.

2016. szept. 25. 14:00
 18/21 anonim ***** válasza:
88%

Zavar.

Az, hogy itt ki nő meg ki nem, nagyjából ellenőrizhetetlen én is fenntartással kezelem az ilyen irányú véleményezéseket.

2016. szept. 25. 14:10
 19/21 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Amúgy picit retorikailag rossz a kérdésed, mert a túl nagyot 100% hogy senki se szereti.:D Van aki szereti a nagyot, de a túl nagyot ő se.:D
2016. szept. 25. 14:14
 20/21 A kérdező kommentje:
amúgy egy nőt sem akartam megsérteni a hozzászólással természetesen tisztelet a kivételnek és köszönöm az eddig érkezett válaszokat
2016. szept. 25. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!