Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 év körüli nők! Igaz, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 év körüli nők! Igaz, hogy izgat titeket a gondolat, hogy egy sokkal fiatalabb, huszonéves sráccal szexeljetek?

Figyelt kérdés

Ha esetleg már történt is veletek ilyen, kíváncsi lennék a történetre! :)

23/F

2016. szept. 24. 23:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2016. szept. 25. 09:47
 12/16 anonim ***** válasza:
engem tuti nem
2016. szept. 26. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem, nem izgat.

Volt már, hogy hazakísért egy tényleg helyes kis húszéves fiúcska, és itt ácsingózott az ajtóm előtt, hogy hívjam be, de nem.

Hogy miért? Mert maximum a vitrinbe tudnám kitenni és nézegetni. Egyszerűen nem tud felizgatni, számomra a 30 alattiak még jóformán gyerekek, és én a FÉRFIAKHOZ vonzódom.

2016. szept. 26. 16:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Oké felfogtam, azért nem kéne ennyire lealázni minket, én sem vénasszonyozok össze-vissza. Más korosztály, ennyi. Amúgy meg honnan tudod, hogy nem létezik olyan huszonéves, amelyik rendesen helyrerakna? Rádférne, hogy ne legyél ilyen előítéletes.
2016. szept. 26. 21:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem izgatnak,igaz soha nem kezdeményeznék e téren.De van olyan mikor megnéz egy ilyen fiatalabb srác,akkor elábrándozom hogy mi mindent tudnék neki mutatni,és milyen jó érzés lenne látni azt ahogy elvarázsolom,és nekem is klassz érzés lenne az hogy hatalmam van fölötte.Na,jó takarékra teszem magam..
2016. szept. 26. 22:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Van egy jó kis film erről,vagyis abban inkább a nő lesz a kiszolgáltatott a fiatalabb férfi partnerének.A hűtlen a magyar címe,Unfaithful az eredeti,jó kis film,nézd meg.
2016. szept. 26. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!