Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csikló később is ugyanolyan érzékeny marad vagy idővel jobban kell majd ingerelni? L
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem kielégíteni magam, de félek ha sokat csinálom idővel nem lesz olyan érzékeny a csiklóm. Hogy van ez?
18L
(Priviket ne!)
2016. szept. 24. 23:14
2/7 RRR válasza:
marad
ha zuhannyal csinálod az esetleg befolyásolhatja...
4/7 anonim válasza:
Az érzékenységével nem lesz gond, viszont nagyon hozzá szokhatsz a masztihoz és esetleg majd késöbb már kevésbé tud majd kielégíteni a párod.
5/7 anonim válasza:
Nekem már nem olyan érzékeny, mint régen, bár mindig is elég durván maszturbáltam. (Párnával) Most már csak akkor tudok úgy elmenni, ha nagyon régen nem volt ilyen. Zuhannyal jobban megy. Ha meg pasi nyal, alig tudok elmenni, leginkább sehogy. :((
Én nem ajánlom egyáltalán a maszturbálást.
6/7 anonim válasza:
Én érzékelhetően "hozzászoktam" csikló szinten a vízsugárhoz, szóval mindenféle gondolat nélkül csak érzésre koncentrálva nehezebben megyek el és nem lesz annyira intenzív, de ha nagyon fel vagyok izgulva akkor elég neki 1 perc ugyanúgy, szóval nem bánom. Attól hogy sokat csinálod attól nem lesz kevésbé érzékeny, de ha magasabbra állítod a mércét pl vibrátorral vagy vízsugárral ebben az esetben, akkor sima kézzel, sima pénisszel nehezebb lesz eljuttatni a csúcsra ugyanannál a felizgultsági szintnél. De a legtöbb esetben az hogy partnerrel vagy az jobban felizgat, szóval szerintem a kettő ellensúlyozza egymást.
7/7 A kérdező kommentje:
Csak kézzel szoktam csinálni. Régebben csináltam zuhannyal is de azt nem élveztem annyira.
Köszi mindenkinek! Ment a zöld!
2016. szept. 25. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!