Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mi a max amit elfogadtok egy lány szépséghibájaként, ha szeretitek?
Figyelt kérdés
pl. saláta, nagy anyajegy, formátlan/felemás mellek stb... kérlek komolya válaszokat! Köszönöm :)2016. szept. 23. 20:22
2/8 anonim válasza:
Ha szeretem akkor olyannak szeretem amilyen, nem érdekel mi a hibája , a hibáját is szeretem
3/8 anonim válasza:
Hiba nélkül senki nincs. Az hogy elfogadom-e vagy sem, az nagyban függ a hibával kapcsolatos egyéni tolerancia-küszöbökkel. A férfi is meghatázozhat ideált, a lány is, aztán amikor majd évekig nem talál olyat, akkor elgondolkodik.
4/8 anonim válasza:
elképzelek most egy formátlan felemás melleket mik tele vannak anyajegyekkel és rájuk van pakolva egy friss ropogós saláta ketchuppal, majonézzel...wow xD
5/8 anonim válasza:
Nem külsö alapján döntöm el hogy ki lesz a partnerem :)
Ha emberileg egy rongy alak a nő akkor lehet felőlem topmodel is két anyajeggyel a homloka közepén akkor sem jönnék össze
Viszont ha embrielg oylan nő aki mellet jol érzem magam akkor nincs is szépséghiba mert ugy szeretem ahogy van
7/8 anonim válasza:
inkább olyanokat tudnék mondani amiket nem tudnék mint pl. ha kancsi (nagyon), ha kövér, esetleg csonka, erős test szőr amit nem ápol rendesen, ezek amiket nem tudnék elfogadni
8/8 anonim válasza:
Semmilyen hibát nem tolerálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!