Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hangoztatják, hogy a szilikon mell nem tetszik nekik, ha ennek épp ellenkezőjét tapasztalom?
Ha már hazaviszek egy szilikonost nem mondom neki, hogy ez undorító.
Amugy az a nő akinek tényleg vacak mellei vannak és berakat szilikont normális mértékben, rendben van.
De aki azt hiszi, hogy még ma ia a dolly buster stílus a követendő az végülis segít a férfiaknak mert ránézésre tudják róla, hogy nem sok esze vana gazdinak.
- Van abban valami, hogy nem tudják, hogy szilikon a tied, és azért.
- Ez a szilikon-dolog olyan, amit társadalmilag nem igazán illik felvállalni, a "jó" emberek utálják a szilikont, tehát ha jónak akar látszani az illető, muszáj azt mondania, hogy ő mennyire nagyon végletesen utálja. Hátha így majd bevágódik a 'normál' csajoknál, mert a szilikonosaknál úgysem lenne esélye :D
(nem azt mondom, hogy mindenki ilyen, de biztos vannak ilyenek is, akik elismerést akarnak ezzel szerezni)
- Nem ez, nem a mellek alapján választok párt!
- Ha esztétikailag szükséges akkor csináltassa meg, de csak a nagyság miatt miattam nem kell!
- Volt már kapcsolatom szilikonos mellű nővel. Nekem nem jött be, csak esztétikailag. Tapintásra, simogatásra, stb, nekem nem nyerő! Persze lehet, hogy bennem van a hiba!
F.
Alapból nagyon nem tetszik a szilikon mell, főleg, mikor olyan két félgömb szerű, vagy karikatúra módra 3x akkora, mint ami ízléses.
Egy páromnak viszont nagyon szép szilikon cicije volt, nagyon vékony pici lány, előtte 0 mellekkel, nem vitte túlzásba egy pici cicit csináltatott, igazából ránézésre nem is látszott szilikonnak.
Szóval jó minőségű (drága) sebész és nem túlzásba vitt méret akár lehet jó is, de a többi számomra inkább nevetséges, ezért nézem meg...
Nekem is szilikon. Azert mert eletukben nem fogtak meg szilikont. Azt hiszik hogy gumi tapintasa van. Imadjak a ferfiak a mellem.
/olyasmirol mondanak velemenyt amit nem is ismernek/
Hűha, az utolsó odavan ám magától..... Férfiak odavannak? Mindennap más?! A válasz, úgy hívják evolúció, ösztönök. Pi.nát látunk feláll, ennyi. Nagy csö.cs? Mindenki megnézi, de ez nem azt jelenti, hogy tetszik is, csak érdekes. A túlzott méret, buta liba hatást ér el. Szóval lesz 1 rajongó táborod, aki majd jól
meg akar aszni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!