Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok szex közben cigizni?
légyszi a korodat is írd le!
köszi
20F
Én szoktam cigizni szex közben, miközben a barátnőmben vagyok.:) Nagyon jó érzés a kettő dolog együtt:D
Szex után szoktam.
Közben hogy lehet? Tényleg érdekelne.
Ha rágyújtana, én arra gondolnék, hogy unja. L
Ki is dobnám a csajt, ha szex közben gyújtana rá. Így is nehezen tolerálom, hogy a párom heti két-három dobozzal szív, mert én sose cigiztem.
Valahogy lenézem azokat is, akik még vezetés közben se bírják ki, de hogy szex közben, az már sok!
ha 20 évesen napi 25 szál, nem sok jó lesz ebből...:(
szokj le
Mi közösen szoktunk cigizni párommal... Hajtunk egy cigit kettőnkre és elszívjuk szex közben. Addig lassabban csináljuk, amúgy is szereti nézni a párom, mikor kifújom a füstöt...
Viszont nem világos, hogy miért elítélendő ez, amikor mások rápisilnek/sz_rnak a párjukra, mert abban lelik élvezetüket? Az miért elfogadott és normális és ez miért undorító? Nevetséges...
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!