Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg igaz, hogy aki túlságo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy aki túlságosan szex centrikus beállítottságú, annak soha nem fog beteljesülni?

Figyelt kérdés

#aszexualitás #szex centrikus
2016. szept. 21. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak keresni kell egy part aki ugyan olyan mint te:)
2016. szept. 21. 14:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Azzal már egy kicsit elkéstem (59/F). De tegnap itt panaszkodott egy 20 éves, kakinek azt írták, hogy a nők azt távolról kiszagolják aki fél,vagy minden gondolata a körül forog, stb.
2016. szept. 21. 14:33
 3/4 A kérdező kommentje:
akinek
2016. szept. 21. 14:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Idézet:"A kutyák megérzik a félelmet! A csajok pedig megérzik, ha rá vagy görcsölve, hogy szexelni akarsz már nagyon" Erről lenne szó. Na nem arról, hogy soha nem szexeltem, csak arról, hogy fiatal koromban nekem sem jött össze. Addig-addig, amíg már attól is rettegtem, hogy túl késő lesz bármihez is párt találni, ezért irány a társkereső iroda, és akivel összehoztak, azt elvettem. Akármennyire is igyekeztem, ő nemlett az, aki beindítja a szexuális fantáziámat, bármennyire is állította, hogy jó volt neki a szex, ő soha nem hiányolta, ha én nem kezdeményezek, és ha én nem erőltetem, akkor ő nem is hiányolja soha, ha én nem erőltetem. Aszexuális lenne?
2016. szept. 21. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!