Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért verem ki rá egyfolytában?
Figyelt kérdés
Láttam egy csajt, nem beszéltünk, akkor még úgy nem is figyeltem olyan átlagos csaj mint ezernyi másik.
Aztán egyik nap bejelöltem facen, lementettem a telefonomra egy képet róla, aztán azon kaptam magam hogy olyan hülyeségeket fantáziálok, hogy több pasi dugja, meg most hogy egy másik csajjal lezbiznek :D
2016. szept. 19. 18:45
11/12 A kérdező kommentje:
nem szeretnék róla képet küldeni
szeretnék vele megismerkedni, kondiban láttam
facen is írtam neki azóta, válaszol, de hosszas beszélgetések nem voltak, dolgozik meg tanul, bár kitudja lehet csak nem akar írni
2016. szept. 21. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!