Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánom a szexet a barátommal?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve vagyunk együtt. Mikor nem úgy alakulnak a körülmények, kívánom, de mikor minden adott lenne egy jó menetre és belekezdünk az előjátékba, úgy érzem, nem vonzódom hozzá. Aztán persze folytatjuk, nem akarom megbántani. Remélem csak átmeneti állapot.
L
2016. szept. 18. 15:17
2/9 anonim válasza:
Add nekem őt, én kívánnám vele :)
3/9 anonim válasza:
Ne haragudj de elég kemény leszek most. Magát a szexet kívánod, de amikor rájössz, hogy a barátoddal kéne csinálni, akkor elmegy tőle a kedved, mert nem vonzódsz hozzá.
4/9 anonim válasza:
Én is azt kékérdezném mint az #1-es!
Mással kívánod?
5/9 anonim válasza:
#2!
Pasicsere börze?
Lennék cserealany én is! :D
6/9 anonim válasza:
Ilyen nekem az első barátommal volt, aki ugyan nagyon aranyos, kedves fiú volt, de kb. annyira volt az esetem mint egy pizzásdoboz, és kb. annyira volt férfias is a szememben, így semmi vonzalom nem volt felé, így mindig nehéz volt elkezdenem a dolgokat.
7/9 anonim válasza:
Kedves Előző Lány!
Tudom, hülye kérdés :(
De ha soha nem kívántad, akkor minek kezdtél bele bármibe is? :<
8/9 anonim válasza:
Mert önbizalomhiányos, tapasztalatlan tinilány voltam, aki úgy volt vele, hogy olyat, akit igazán szeretne soha nem kaphat meg, ez a fiú pedig amúgy is olyan kedves, aranyos etc. Kényelmes volt mellette, aztán persze utólag rájöttem, hogy azért nem voltam boldog mert ő vele úgymond leadtam, és szegény hiába próbálkozott sosem tudott volna megfelelni, de hát 16 évesen ezt így nem gondolja végig az ember...
9/9 anonim válasza:
Így már érthetőbb! :)
Gondolom azóta már tapasztaltabb és idősebb vagy és sikerült újra visszaállítani azt a lejjebb helyezett mércét!? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!