Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a problema vagy ez termeszetes?
Pánikra semmi ok! Ez bármikor kialakulhat! Próbáljátok ki minél több pózt! És segíts a barátodnak! Mond neki, hogy mikor és hogy jó! :)
40+Ffi
Megint az #1-es.
Állítólag lehet tanulni! Ezt nem tudom, mivel pasi vagyok. De azt hiszem, ez tényleg bármikor bekövetkezhet! :) Volt egy partnerem anno, aki szintén túl volt már egy-két pasin, és saját bevallása alapján még sosem volt hüvelyi orgazmusa. Aztán találkoztunk és valami uton-módon úgy alakult, hogy nekem sikerült elérnem nála! :) Nem hinném, hogy ez az én érdemem lenne, inkább a körülmények szerencsés osszejatszasa lehetett. De a végeredmény a lényeg, hogy egyszercsak neki is sikerült! Szóval én azt gondolom, hogy előbb vagy utóbb lesz olyan, hogy sikerül átélni! Az biztos, hogy sokat segíthet, ha a partneretekkel beszélgettek és kommunikaltok szex közben is, hiszen csak ti érérzitek, hogy igazán mi és hogy jó! Hátha egyszer eltalalja azt a pózt vagy mozdulatot vagy bármit, amit kicsit tovább folytatva sikerül közelebb kerülni, esetleg el is érni ezt! És azt is fontosnak tartom, hogy a partneretek figyeljen rátok!
Remélem nem mondtam túl nagy hülyeséget? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!