Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan bonyolult még egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan bonyolult még egy egyéjszakás kaland is?

Figyelt kérdés
Nem vagyok igazán híve az egyéjszakásoknak, de volt hogy megtörtént velem is(eddig kétszer), mert akkor ott megkívántam. Viszont engem utána mindkétszer megkeresett az adott illető facen, és kérdezgetett, mikor lesz a következő. Amikor mondom, hogy nem akarok szexkapcsolatot, nem értik a dolgot. Az egyiküknek mondtam, hogy szívesen megismerem, ha többet szeretne, de ő kifejezetten szexkapcsolatot akart,ami engem nem vonzott, ekkor álszentnek nevezett. Olyan gonosznak érzem magam, mint ha átvertem volna őket. Pedig nem állt szándékomban. Mit csináltam rosszul? Azt most megfogadtam, hogy soha többé nem megyek bele semmi hasonlóba, ott egyem meg a fene a libidómat, ha minden ilyen bonyolult.
2016. szept. 18. 13:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sajnálod azt aki, csak szexkapcsolatot akar tőled, de másra már nem kellesz neki? Vicces.

Azt gondolod, hogy kicsit is normálisabb férfiban felmerül az, hogy járjon olyan csajjal, akit már első este megkapott. Még viccesebb.

2016. szept. 18. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem miért olyan bonyolult ilyen kapcsolatot kialakítani.

25f

2016. szept. 18. 15:40
 13/14 A kérdező kommentje:
semmi, csak nem akarok szexkapcsolatot, nincs hozzá semmi kedvem
2016. szept. 18. 17:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Sejtettem, hogy lány vagy, mindjárt írok privit hogy miért kérdeztem. Nyugi, nem akarok szexkapcsit ajánlani, én is lány vagyok :D De szerintem a válaszomból hiszti lenne a fiúk részéről...
2016. szept. 18. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!