Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szexeltek gumi nélkül egyéjszakás kalandba?
Figyelt kérdés
Ha igen mért? Nem féltek a betegségektől? :) irjatok kort is2016. szept. 8. 15:33
1/11 anonim válasza:
NEM!
Normális ember ilyet nem tesz, se pasi se lány!
23L
2/11 anonim válasza:
Szerintem Egyéjszakásnál íratlan szabály hogy kötelező az óvszer.. Pont ezért.. Mert honnan tudod hogy a másik mit hordoz... Legyen akármilyen álom pasi az illető Vagy ígérjen akármit akár pénzt is nincs az az Isten hogy Egyéjszakás kalandnál gumi nélkül szexeljek... Ugyan ez vonatkozik arra is ha Szexpartnerről van szó... 22 L
3/11 anonim válasza:
Na de aki gyereket akar az csak nem óvszerben csinálja
Há erre nem gondútok vazzeg
4/11 anonim válasza:
"Lányok ti szexeltek gumi nélkül egyéjszakás kalandba?"
Aki egyéjszakásból gyereket akar az szintén elmebeteg.. illetve duplán elmebeteg
5/11 anonim válasza:
Csak ha a számban élvez el! 28L
6/11 anonim válasza:
Azert en lattam mar lanyt, aki benne volt.
8/11 anonim válasza:
Egy-egy jobban sikerült buli után előfordult már. 27/L
9/11 anonim válasza:
Én soha! De van barátnőm aki simán... És röhög rajta. 24L
10/11 anonim válasza:
Igen, mivel utálom a gumit. Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!