Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok ti mit gondoltok? Fiuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti mit gondoltok? Fiuk ti csinalnatok ilyet?

Figyelt kérdés
18 eves lany vagyok es a baratommal nem olyan regota vagyunk egyutt. Rendszeresen csinalja hogy a kezemet rarakja a peniszere publikus helyen,pl a parkban , buszon stb. Eleg kellemetlen es mondtam mar neki hogy ne csinalja, mert egy meg nem szeretnek vele lefekudni , ketto nem gondolom hogy ez nagyon helyes dolog emberek kozott. Ti mit gondoltok? Mit csinaljak?

2016. szept. 17. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:

"egy meg nem szeretnek vele lefekudni "

Pedig jobb ha barátkozol a gondolattal.

" ketto nem gondolom hogy ez nagyon helyes dolog emberek kozott. "

Valóban nem az, de akkor ezt miért nem mondod meg neki?

2016. szept. 17. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez a legkevésbé sem illendő, vagy helyénvaló dolog, pont ezert izgalmas. Mi csináltunk, én élveztem. Nyilvan ugy hogy rajtunk kivul senki se tudjon rola..
2016. szept. 17. 11:33
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 olvasd el legyszives megint. Irtam, hogy mondtam mar neki
2016. szept. 17. 11:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ha nem varna ram, akkor annyira nem erdeklem. Csak a testem. Es szerintem az jobb is ha kiderul. Nem akarom magam belevinni olyan dologba amit kesobb megbannek, mert nem a megfelelo emberrel tortent. Tudok kozhelyes,elcsepelt mondas de nekem igenis fontos hogy ne csak a szexert legyunk egyutt. Nyilvan 25 evesen nem fogok varatni senkit mondjuk 7 honapig,most csak mondtam valamit. Mert akkor mar mashogy fogok allni a dologhoz es nem lesz ekkora cucc. Ennyire nagy baj ha igy gondolom? Most oszinten
2016. szept. 17. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem olyan forgalmas környéken vagy megfelelő takarásban, csináltam én durvábbakat is, de csak mert tetszett neki. Ha a párod ennyire nem tisztel, nem veszi figyelembe, hogy mi jó neked, mit akarsz, akkor sajnos nem érdemes hosszútávra tervezned vele. A szüzesség nem valami misztikus dolog, de én is hónapokig, majdnem 1 évig vártam, mert így éreztem jól (és kibukott, hogy nem maradtam le semmiről, várhattam volna még, hogy inkább mással, rossz első tapasztalat volt). Ha valaki nem kész, nem akarja elsietni a dolgokat, az sem megvetendő, pont mint fordítva. Mondd meg neki kerek perec, hogy állítsa le magát, mert nem vicces, kellemetlen neked, fogja föl és viselkedjen normálisabban, ne mint egy taknyos (hiába vagytok fiatalok, sose baj egy kis érettség). Ha már vele vagy, akkor gondolom szerelemből, ergo jó emberrel?! Alapból kívánnod kéne egy idő után. Ha félsz meg tesztelgeted, ott gubanc van, semmi bizalom. Ezek után mire is épül a kapcsolatotok egyébként? (Se tisztelet, se bizalom.)

19/L

2016. szept. 17. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#8...miért is? A leírtak alapján pont ellenkezőleg gondolom.

Kérdező, én nem csinálnék ilyet, mondtad neki hogy ne tegye és ugyanúgy folytatta? Elég értetlen akkor szegény. Vagy csak nem foglalkozik azzal hogy neked mi a jó, és az ilyen apróságok szerintem szex közben is előjönnek majd. de így hogy nem ismerem, nem akarlak riogatni :) várj amíg jónak érzed, az nem gáz. ha meg nem érti meg akkor nem is érdemes vele tovább foglalkozni. Szerintem...

22f

2016. szept. 17. 11:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis valaszokat
2016. szept. 17. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!