Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti minden pasiról azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti minden pasiról azt hiszitek, hogy csak szexet akar tőletek és ezért vagytok távolságtartóak?

Figyelt kérdés

2016. szept. 17. 00:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok, 19 éves egyébként. Exem egyidős volt velem, a mostani srácok, akik udvarolnak (és komolyan gondolják) is max 22 évesek, szóval ennyit erről. Az érettség meg az értékrend, szexuális szabadosság sem feltétlen korhoz, nemhez kötött. Mindenféle típusú ember van, senkinek nem kell elítélni a másikat, ha nem passzoltok össze. A legnagyobb hülyeség, hogy hazudni kéne, inkább csak elfogadni azt, hogy van olyan, hogy "nem". Akik nem tudják, azoktól szoktam távolságot tartani, egyébként nagyon közvetlen, kedves vagyok. Nehéz azoknak, akik nem tudják elengedni a sérelmeiket és ebben a buta elképzelésben ragadnak (a kérdésre utalok).
2016. szept. 17. 11:13
 12/15 anonim ***** válasza:
és az h van h pasi létemre volt olyan időszak mikor a nők csak dugni akartak velem de én hosszútávra terveztem? sértődjek meg?
2016. szept. 17. 12:20
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: Hát ez az. :D Én is nő létemre le lettem már koptatva, hogy elsősorban nem a szex érdekli velem, hanem romantikusabb dolgok, a többi csak utána, idővel...
2016. szept. 17. 12:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Sose jó semmi.

Ha a pasi csak dugni akar, akkor egy perverz állat. Ha meg nem, akkor bu*i.

2016. szept. 17. 12:45
 15/15 anonim ***** válasza:
#14: Én egyiket se mondtam.
2016. szept. 17. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!