Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kell kinézni ahhoz, hogy a lányok belemenjenek az egyéjszakásba?
Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 21:49
1/10 anonim válasza:
Bezony. És nem árt, ha a pénztárcád is vastag:)
2/10 A kérdező kommentje:
Hát egy éjszaka alatt azért nem kell sokat rákölteni :) Inkább a jó kinézet a fontos nem?
2016. szept. 16. 21:53
3/10 anonim válasza:
Voltam már olyan pasival aki nem tetszett de kedves volt. Nálam ez is elég. 22 L
4/10 anonim válasza:
van egy ilyen mondás, hogy: akit le akarnak sz*pni, azt egy Trabantban is lesz*pják. Aki viszont egy A8-as Audiban ül, azt akkor is lesz*pják, ha nem akarja. :)
5/10 anonim válasza:
Tedd fel magadnak fordítva a kérdést! Te megdugnál egy csajt akkor is ha ronda?
6/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül, ehhez inkább szexuális hatást kell kelteni. Akárhogy próbálom azonban, ezt nem tudom definiálni.
7/10 anonim válasza:
Azt hiszed csak tőled függ hogy akit kiszemelsz belemegy-e? :P
8/10 anonim válasza:
Őszintén, engem most nem érdekelne a külseje , csak jól meglovagolhassam. Biztos a telihold besél most belőlem. Vagy a peteérés :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!