Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők józanul is belemennek egyéjszakásba?
Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 12:27
2/10 anonim válasza:
Nem, a megfelelő véralkoholszint hiányában az agy blokkolja az egyéjszakás kaland utáni vágyat.
3/10 anonim válasza:
ma 12:29
Ez hülyeség amit írtál.
Vannak 1 éjszakás kalandok amikor nincs szükség alkoholra. Kevés férfival feküdtem le életem során, de még nekem is volt 1 éjszakás kalandom , pedig sosem iszom alkoholt. Egyszerűen az időzítés és a pasas is tökéletes volt ahhoz, hogy az ember önként, józanul ágyba bújjon csak az azért, hogy élvezze a szexet minden kötöttség nélkül.
4/10 anonim válasza:
#3 tanuld már meg különbséget tenni a komoly és komolytalan válaszok között.
6/10 anonim válasza:
Ha jó a pasi, akkor nem kell nekik alkohol, sőt ők ajánlják fel magukat. Szánalmas tud lenni, főleg ha a pasit nem érdeklik.
7/10 A kérdező kommentje:
"sőt ők ajánlják fel magukat."
Ezt nem annyira hiszem el :)
2014. nov. 15. 13:05
8/10 anonim válasza:
Egyetlen egyéjszakás kalandom volt életemben, józanul mentem bele, nem bántam meg. Ehhez viszont nagyon jó pasinak kell lenni, hogy belemenjenek a csajok. Valamiben nagyon jónak, vagy veszettül jól nézzen ki, vagy fergeteges humora legyen, esetleg jól táncoljon. Olyanról is tudok, hogy a nő bosszúból ment bele egy egyéjszakásba, mert a férje megcsalta.
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: a tánc miért fontos?
2014. nov. 15. 19:09
10/10 anonim válasza:
Gondolom diszkóban, ne egyet jobbra, egyet balra legyen, de nem kell videoklip koreugráfia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!