Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha a barátnőtök 2 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha a barátnőtök 2 év után úgy érzi, hogy nem tud hozzátok vonzódni ez bennetek mennyire csökkenti le a nemi vágyat iránta?

Figyelt kérdés
2016. szept. 15. 07:57
 1/6 anonim ***** válasza:
ezt neked kéne tudni mi zajlik benne, én beszélnék vele
2016. szept. 15. 08:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Semennyire. És ha nem nyílik meg, hogy mi a baja, akkor ott is hagyom. Vannak fizikai szükségleteim.
2016. szept. 15. 08:16
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Lány vagyok de biztos rosszul esik a pasiknak.. Viszont ahogy előttem írták le kell ülni és megbeszélni. Ha meg nem juttok közös nevezőre akkor ennek a kapcsolatnak itt a vége. És tovább kell állni
2016. szept. 15. 08:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Érzem magam annyira versenyképesnek, hogy egy ilyen szöveg után azonnal szakítsak. Kulturáltan, indulatok nélkül. Ha nálam lakna, akkor felajánlanám nekik hogy még barátilag lakhat itt pár hétig, amíg nem talál új szállást.

Azért annyi kis gonoszkodás lenne bennem, hogy élveznék pl. olyan szitut, ha volt csajom a vendégszobából hallaná, hogy élvezi új csaj azt, ahogy ápolom. :)

2016. szept. 15. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:
A nemi vágyat iránta nem, de ott helyben csomagolnék.
2016. szept. 17. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
dobd minél előbb phaszra
2016. szept. 17. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!