Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is aki úgymond kényszerből futókapcsolatokat folytat?
Kényszerből, mert az ember társas lény és szüksége van intimitásra emberi érintésre, a lelket is táplálja az ember meg itt testi igények is vannak.
Nekem meg is mondták és bele is buktam a felnőtt párkapcsolat kísérletbe, kamasz kapcsolatom volt.
Cölibátus azért nem opció nálam.
De azt mondták szakemberek pár éve még kell és kész leszek a felnőtt párkapcsolatra is.
Simán nem voltak jó minták előttem gyerekként. Főleg mert késői gyerekek voltuk ikerhúgommal együtt. Nagyszüleim elváltak, másik oldal meg nem igazán ismertem, etc.
Igen. Amióta szakítottam az exemmel, nem találok olyat, akivel el tudnék képzelni egy normális kapcsolatot. Illetve de, csak ők velem nem.
Mindenesetre kicsit lehangoló a dolog.
párom is "kapcsolat függő", 12 éves kora óta mindig volt egy fix barátja (még ha az csak kézfogás is volt)
Leghosszabb szingli ideje 1 hónap volt.
Futókapcsolatok nincsenek nála, mert ha kapcsolatfüggő vagy akkor nem váltogatsz havonta, hanem kitartasz a mostaninál, még akkor is ha nem érzed annyira jól magad vele, mert irtózol attól, hogy szingli leszel.
Én nagyjából ugyanúgy vagyok mint az #5-ös válaszoló.
Nemrég lett vége egy nagyon hosszú kapcsolatomnak. A miértje most nem számít. De én is úgy vagyok vele, hogy jó lenne akár egy laza kapcsolat is, mert kell! Arra még én sem vagyok kész, hogy megpróbáljak valami komolyat újra. Ahhoz még idő kell! Viszont nekem is vannak (lennének) "szükségleteim"! Mint néha egy kis összebújás, kis kedvesség, valaki akire figyelhetek, akit legalább azon a néhány alkalomkor "szerethetek" :)
És persze a szex is hihiányzik, mivel az is ugyanolyan szükséglet, mint az evés, ivás. .. És azt hiszem ebbe a mai világba egyre inkább vannak ilyen jellegű kapcsolatok. Amikor az ember nem akarja feladni a függetlenségét, de néha szüksége van egy kis gyengédségre, odafigyelésre, testi és lelki kielégülésre is. És ehhez talán inkább egy állandó alkalmi partnert választ, akinek nagyjából azonosak a vágyai, lehetőségei. Vagyis nem állandóan új és új partnert keres, mert nem az igazit keresi! Hanem talán egy stabil és megbízható partnert, aki mellett időről időre meg tudja kapni amire azért néha neki is szüksége van. És amikor az élete olyan stádiumba ér, amikor már ennél többre vágyik, akkor majd megkeresi és megtalálja az ehhez megfelelő partnert.
40+ Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!