Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha egy lány az anális szexet még nem szeretné, de a feneke ujjazását élvezi, azt ti is élvezitek?
Szóval az anális szexebe még nem mennék bele, de a fenék izgatás tetszik. Nektek ez is örömet okoz? Nem bánnátok, hogy csak az van?
L
Persze. Én szeretem ujjazni és nyalni is a nők ánuszát.
Sok nő kedveli.
Khmm. Az anális szex, kb annyit jelent, hogy a hátsófertályt firtatjuk. Ergó a kérdés logikai problémát vet fel. Ha valaki nem szereti az anális szexet, az nem élvezi a feneke ujjazását sem, hiszen az anális szex, az amikor a behatolás ujjakal, vagy más módon a végbélbe történik.
Következésképpen, aki nem szereti ha a fenekébe hatolnak be, az nem szereti, legfőképpen nem élvezi azt sem ha análisan izgatják.
Te mekkora egy hülye vagy és most kajak elhiszed, hogy mekkora okosságot mondtál....
Azért nem mindegy, hogy kellemesen egy ujjal csinálják vagy egy méretes pénisszel.
14. Mond egy esete, amikor a fenék izgatása nem anális izgatás.
Az anális szex nem onnan kezdődik, hogy valamit beledugsz valakinek a rektumába. De szerintem erről kár vitatkozni. kérd a szexológusod véleményét, ha nem akarod nekem elhinni.
"Következésképpen, aki nem szereti ha a fenekébe hatolnak be, az nem szereti, legfőképpen nem élvezi azt sem ha análisan izgatják."
A következtetés teljesen hibás. Van, aki szereti, ha izgatják kívül, ugyanakkor nem szereti ha behatolnak, mégpedig nem is kevesen.
ha anál lesz belőlle belátható időn belül akkor élvezem úgy nagyjából.
de ha nem akkor ne lopja az időmet.
"Az anális szex nem onnan kezdődik, hogy valamit beledugsz valakinek a rektumába"
Döntsd már el:)
Másrészt nem kell a szerep túljátszás, rektum ide vagy oda, eléggé erőltetett.
Engem szeméky szerint sexuálisan kicsit sem izgat egy s€gglyuk...
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!