Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex krém+naptármód. +megszakítás nélkül? Házasok vagyok, szeretnénk babát, de még nem most. Mi lenne a megoldás?
Óvszerrel védekezünk a párommal és érzem őt, ő is engem. Jó, persze nem olyan, mintha nem lenne ott a gumi, de igen is élvezhető, érezhető gumiban is szex.
A Pharmatex-el nem csak az a baj, hogy nem a legjobb védekezési módszer, hanem a használó nők többségénél égő, csípő érzést vált ki, időzíteni kell az együttlétet, ami megölheti az intimitást, plusz ahogy feloldódik a készítmény, na, ott az orális előjáték sem biztos, hogy élvezetes a pasi számára.
Szerintem ne kényeskedj, hanem használjatok óvszert. Azzal tuti nem leszel terhes és nem is kell semmit megszakítani, mindketten élvezni tudjátok!
A másik baj meg, neki lelankad tőle... és ha egyszer lelankad, akkor nincs szex :(
Tudom, hogy problémás a szitu, de éppen ezért írtam ide, mert aha tudnám, hogy mi a tuti, akkor nem kérdezném.
Köszi!
A minipillek milyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!