Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lánnyal, vagy nem szűzzel érdemesebb járni?
Nem szűz nők között is bőven akad prűd. Én amikor a barátommal összejöttem, szűz voltam, és hát kicsit sem voltam szégyenlős, mert már nagyon vágytam a dologra.
Szerintem ne ez alapján dönts.
Értem a kérdésedet, de nekem tökmindegy, 22 éves vagyok, már nem nagyon ismerek szüzeket, de ha a párom az lenne kicsit sem zavarna. Nekem is tudnának még újat mutatni! :)
Amúgy meg annak ellenére, hogy valaki szűz és tapasztalatlan, még lehet jó vele a szex, ha van egy kis fantáziája és odaadó nem csak fekszik mint egy hulla, akkor hamar beletanul. Az, meg hogy valaki már nem szűz az meg már rég "természetes" ebben a korban, úgyhogy ehhez nem is fűznék hozzá semmit
El tudom képzelni a randit. Szűz vagy még? - IGEN... Oké na szevasz
Hát ez szánalmas. Viszont ha valakit őszintén szeretsz tiszta szívedből pont az nem fog érdekelni hogy szűz vagy sem.. 22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!