Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha éppen nem juttok el az orgazmusig, attól még ha hosszú és tartalmas a szex, képesek vagytok annyira élvezni, mintha el is élveztetek volna?
Figyelt kérdés
A páromat kérdeztem egyszer arról, hogy mi hogy jó neki, mit hogyan szeretne csinálni és megemlítette nekem azt, hogy attól, hogy néha nincs orgazmusa, még piszok mód élvezi a szexet. Engem akart csak nyugtatni, vagy tényleg lehet annyira élvezni orgazmus beteljesülése nélkül, mintha kvázi beteljesült volna?2016. szept. 13. 17:59
11/12 anonim válasza:
Miért, te élvezed ugyanúgy a szexet a barátnőddel, ha a végén nem élvezel el?
Szerintem nyugodtan fordítsd meg a kérdést, valahogy így:
"Férfiak, ha éppen nem juttok el az orgazmusig, attól még ha hosszú és tartalmas a szex, képesek vagytok annyira élvezni, mintha el is élveztetek volna?"
A válasz pedig pontosan ugyanaz, mint az eredeti kérdésedre.
12/12 anonim válasza:
Teljes mértékben igazat adok a #10-es vàlaszadóval,de én màr nem vagyok kislàny,sem frigid.35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!